Videovuokraamon katalogi 02-2015: parempia ja tuoreempia elokuvia

  • 24 February 2015
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei, Sonera viihteen käyttöliittymämuutosten (motorolan boksi+TV) lisäksi myös videovuokraamon sisältö on näemmä muuttunut viime vuoden lopusta, eli pienentynyt sekä huonontunut.

 

Jos videovuokrat on per elokuva kuten nyt, laadun ja sisällön tuoreuden pitää olla kohdallaan. Muuten ollaan Netflixin tontilla, joka näyttää vanhempia ja keskinkertaisia leffoja edullisella kk-hinnalla. Ja nyt parin Sonera Viihde leffan hinnalla voi katsoa Netflixiä HDnä koko kuukauden.

SF Anytime ja Sonera Play ovat nykyisellään ns. yhtä huonoja leffakatalogeja kuin Suomen Netflix. Eli laadukkaampaa ja uudempaa sisältöä kertavuokrauksilla videovuokraamoon kiitos.


2 kommenttia

Kiitos palautteestasi, toimitan tämän mielelläni eteenpäin taholle, joka näistä sisällöistä vastaa. :)

Sain vastinetta tähän palautteeseen. :)


 


Leffoja tulee edelleen samalla rytmillä kuin ennen, SF Anytimeltä kuin myös Nordisk Filmiltäkin. Molemmilta  saamme jakeluun kaikki leffat, jotka heiltä tulee ulos.


Tahti on käytännössä sama, kun miten ne leffat tulee DVD- sekä kivijalkamyyntiin. :)



Mikäli jokin leffa puuttuu tai jokin leffa on tullut vaikkapa jo aikaisemmin toisaalla ulos, näistä luonnollisesti haluamme vinkkejä.  Näihinkin saattaa vaikuttaa esimerkiksi se, että jokin toinen taho on saattanut tehdä jonkin erityisdiilin, jonka ansiosta kyseinen leffa on muualla jo esityksessä, mutta ei vielä meillä.


 


 

Vastaa