Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64303
Kirjoituksia 174906

Videovuokraamon katalogi 02-2015: parempia ja tuoreempia elokuviaHighlighted

Videovuokraamon katalogi 02-2015: parempia ja tuoreempia elokuvia

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Videovuokraamon katalogi 02-2015: parempia ja tuoreempia elokuvia

1/3

Hei, Sonera viihteen käyttöliittymämuutosten (motorolan boksi+TV) lisäksi myös videovuokraamon sisältö on näemmä muuttunut viime vuoden lopusta, eli pienentynyt sekä huonontunut.

 

Jos videovuokrat on per elokuva kuten nyt, laadun ja sisällön tuoreuden pitää olla kohdallaan. Muuten ollaan Netflixin tontilla, joka näyttää vanhempia ja keskinkertaisia leffoja edullisella kk-hinnalla. Ja nyt parin Sonera Viihde leffan hinnalla voi katsoa Netflixiä HDnä koko kuukauden.

SF Anytime ja Sonera Play ovat nykyisellään ns. yhtä huonoja leffakatalogeja kuin Suomen Netflix. Eli laadukkaampaa ja uudempaa sisältöä kertavuokrauksilla videovuokraamoon kiitos.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

2/3

Kiitos palautteestasi, toimitan tämän mielelläni eteenpäin taholle, joka näistä sisällöistä vastaa. 🙂

0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

3/3

Sain vastinetta tähän palautteeseen. 🙂

 

Leffoja tulee edelleen samalla rytmillä kuin ennen, SF Anytimeltä kuin myös Nordisk Filmiltäkin. Molemmilta  saamme jakeluun kaikki leffat, jotka heiltä tulee ulos.

Tahti on käytännössä sama, kun miten ne leffat tulee DVD- sekä kivijalkamyyntiin. 🙂


Mikäli jokin leffa puuttuu tai jokin leffa on tullut vaikkapa jo aikaisemmin toisaalla ulos, näistä luonnollisesti haluamme vinkkejä.  Näihinkin saattaa vaikuttaa esimerkiksi se, että jokin toinen taho on saattanut tehdä jonkin erityisdiilin, jonka ansiosta kyseinen leffa on muualla jo esityksessä, mutta ei vielä meillä.

 

 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.