Viihde ei vaan toimi ?


Kunniamerkki +2

Kuinkahan kauan viihteen ongelmat jatkuu? Edelleenkään ei ole etätallennus käytössä. 

Ottaa päähän ku maksan kalliit maksut, että saisin suosikkiohjelmani tallennettua kolmivuorotyön takia... sit se ei vaan toimi. Nyt lomalla eikä mitään mahdollisuutta tallentaa!

Mistä voin pyytää maksun alennusta?????


3 kommenttia

@Piijuli, harmi kyllä ongelmaa on tosiaan edelleen, mutta korjaustoimenpiteitä tehdään koko ajan. Etätallennus on vain yksi osa isompaa palvelua, joten tällä hetkellä hinnanalennusta ei anneta. Voit kuitenkin halutessasi jättää vaikkapa palvelupyynnön, niin käydään asia vielä läpi.

kyllä ny on paremppi sanoo irti toi omatallennus kun ei toimi eikä saa mitää korvausta ei telia saa sitä kuntoo elisalla toimii jaa saa hd kanaviakin tallennettua

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Onhan tämä ihan käsittämätöntä! Tallennuspalvelun hinta nousi kolminkertaisesti, ja silti palvelu ei pelaa! Telia mainostaa saumatonta tallennuspalvelua, mutta jatkuvat tallennukset, etätallennus sekä tallenteiden katsominen saumattomasti kaikilla laitteilla ei toimi. Jos katsot tallennetta digiboksilla, niin et voi jatkaa tallenteen katselua älypuhelimella sovelluksen kautta samasta kohdasta mihin olet jäänyt. Elisa Viihteessä tämä on toiminut jo vuosia, samoin HD-verkkotallennus. Miksi Telia ei osaa kehittää palveluaan vastaamaan kilpailijoiden tasoa? Loppuuko taito, vai vielä pahempaa - eikö kiinnosta palvella maksavaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla? Pahalta näyttää Telia!

Vastaa