Virhe koodi 101

  • 10 June 2016
  • 2 kommenttia
  • 42 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Ajattelinpa ottaa kokeeksi käyttöön Sonera Viihde mobiilissa palvelun, kun tässä pitää alkaa etsimään nykyiselle palvelulle korvaavaa sovellusta. Viihde toimii kyllä Ipadissä hyvin, mutta Win10 koneessa homma ei toimi. Ensinnäkin en voi käyttää viihdettä selaimella, koska koneeseni ei ole asennettu tuettua selainta. Asensin sitten Sonera Viihde sovelluksen, mutta kun yritän kirjautua herjaa sovellus heti järjestelmävirheesä ja antaa virhekoodiksi 101. Mitähän munkkilatinaa tämä nyt sitten oikein on?

 

EDIT: Lähti yllättäen toimimaan. Ilmeisesti naapuri siirti autoa...


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

No eipä ollut kummoinen käyttäjäkokemus. Game of Thronesia kun katsoin televisiosta läppärin kautta, niin äännet kuulostivat "peltiseltä", kuvan laatu oli mitä oli ja kuvä pätki kaikellalailla. Ilmeisesti Viihde mobiilissa ei ole tarkoitettu televisiolla katsottavaksi.

Hienoa että olet saanut palvelun toimimaan! Mobiiliviihde ei välttämättä ole parhaimillaan televisiosta katsottuna vaan enemmänkin mobiilisti. Toki tämä on vielä suhteellisen uusi tuote, jota parannetaan koko ajan ja kuvalaatuun ollaan panostamassa.

Vastaa