Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65926
Kirjoituksia 178524

Virhekoodi cn11:1005Virhekoodi cn11:1005

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Virhekoodi cn11:1005

1/5

Viihde antaa virhekoodin cn11:1005 kun yritän tablettilla katsoa mitä tahansa huono tarjontaa, puhelimella viihde kuitenkin toimi normaalisti. On asennettu uudestaan ja ei vaan toimi. Laitteena Sony z3 tablet, ei rootattu

Vastaa
0 tykkäystä
4 vastausta

Ex-telialainen
Viestejä 73 kpl

2/5

Onko mobiiliviihde toiminut aikaisemmin tämän tabletin kautta?

Tämä virhekoodi viittaa yhteysongelmaan. Streamin aloitus aikakatkeaa.  Toimiiko tabletissa muuten nettiyhteys normaalisti?

Vastaa

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/5

Wifistä löytyi vika kun puhelimen mobiilidatalla toimii. Olisiko mahdollista saada vikakoodi lista julkiseksi, niin voisi jouduttaa vianhakua, eikä tarvitsisi (aiheetta) syyttää ja kirota sovellusta. Kiitokset avusta kuitenkin.

Vastaa

Ex-telialainen
Viestejä 73 kpl

4/5

Hieno homma!

Tämän listan julkaisu on ollut suunnitteilla, mutta tarkempaa aikataulua siitä en osaa sanoa.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

5/5

Wifin kytkeminen pois käytöstä ja mobiilidata käyttäminen ratkaisi ongelman. Viihdettämikset ja kanavat alkoivat näkyä. Tämä tapahtui Saariselällä ollessani lomalla Höliday Inn kylpylässä, jossa on ilmainen Wifi. Ilmeisesti Wifin käytössä on rajoituksia ja tallennukset ja kanavat lakkasivat näkymästä? Kiitos Klaanille neuvosta ja ongelma ratkesi. Soneran omat asiantuntijat eivät osanneet tätä kertos tästä ratkais usta.

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.