Vuosaaren TV- ja laajakaistahäiriö 23.10.2019

  • 24 October 2019
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Kunniamerkki

Vika ilmeni ensin niin, että noin klo 20:20 Telian kaapeli-TV:stä hävisi yhtäkkiä kuva kokonaan ("ei signaalia") ja noin 40 minuuttia tämän jälkeen katkesi myös Telian laajakaistayhteys. Kyselin asiakaspalvelusta syytä näihin vikoihin, sitä ei tiedetty, mutta luvattiin tutkia ja korjata. Vika korjattiin sitten joskus aamuyöllä 24.10. (häiriötiedotteen mukaan n. klo 02:50).


 


Mikähän mahtoi olla katkon syy? Siitä ei annettu mitään tietoa missään. Katko kesti siis lähes kuusi ja puoli tuntia ja sattui aika harmittavaan paikkaan, kun katselin televisioviikon ilmaista jääkiekkoliigapeliä ja se pätkäistiin juuri "sopivasti" ennen 3. erän ratkaisuhetkiä. Että kiitos vaan tästäkin ilmaisviihteestä, Telia. Onneksi kännykän mobiilinetti toimi että sain yhteyden asiakaspalveluun.


 



 


Edit SannaMKoo: Upotettu kuva suoraan kommenttiin


1 kommentti

Tervetuloa Yhteisöön @tamota.

 

Onpa sattunut harmillisesti että häiriö iski juuri 3. erään, pahoittelut tästä.

 

Verkonlaitteen virtalähteen kanssa oli ongelmia joka paheni asteittain. Tästä syystä myös vaikutukset eri palveluihin alkoivat eri aikaan.  Kun tämä havaittiin niin asentaja hälytettiin selvittämään tilanne ja tekemään korjaus.

Vastaa