Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
tamota
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Vuosaaren TV- ja laajakaistahäiriö 23.10.2019

Vika ilmeni ensin niin, että noin klo 20:20 Telian kaapeli-TV:stä hävisi yhtäkkiä kuva kokonaan ("ei signaalia") ja noin 40 minuuttia tämän jälkeen katkesi myös Telian laajakaistayhteys. Kyselin asiakaspalvelusta syytä näihin vikoihin, sitä ei tiedetty, mutta luvattiin tutkia ja korjata. Vika korjattiin sitten joskus aamuyöllä 24.10. (häiriötiedotteen mukaan n. klo 02:50).

 

Mikähän mahtoi olla katkon syy? Siitä ei annettu mitään tietoa missään. Katko kesti siis lähes kuusi ja puoli tuntia ja sattui aika harmittavaan paikkaan, kun katselin televisioviikon ilmaista jääkiekkoliigapeliä ja se pätkäistiin juuri "sopivasti" ennen 3. erän ratkaisuhetkiä. Että kiitos vaan tästäkin ilmaisviihteestä, Telia. Onneksi kännykän mobiilinetti toimi että sain yhteyden asiakaspalveluun.

 

vuosaari häiriö.JPG

 

Edit SannaMKoo: Upotettu kuva suoraan kommenttiin

1 vastaus
JuhoOlliLo
Telialainen
Telialainen
  • 145 custom-general.kudos
  • 499 custom-general.replies
  • 48 custom-general.solutions

Tervetuloa Yhteisöön @tamota.

 

Onpa sattunut harmillisesti että häiriö iski juuri 3. erään, pahoittelut tästä.

 

Verkonlaitteen virtalähteen kanssa oli ongelmia joka paheni asteittain. Tästä syystä myös vaikutukset eri palveluihin alkoivat eri aikaan.  Kun tämä havaittiin niin asentaja hälytettiin selvittämään tilanne ja tekemään korjaus.