Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62309
Kirjoituksia 170232

WLAN verkon toimintaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-12-2013
Kirjoituksia: 2
1/3

WLAN verkon toiminta

Sonera Viihteen mukana tulleen modeemin WLAN ei toimi kunnolla. Sekä TV että kirjoitin menee offline tilaan wifissä (ei samanaikaisesti). Modeemin resetointi auttaa, mutta on kai ajastettava kellokytkimellä 2xvrk. Olen kokeillut kelluvaa että kiinteää IP:tä. Onko kyseessä laitevika vai käyttäjän konfigurointivika vai ominaisuus? Onko muuta korjausta kuin erillinen WLAN ja kytkeä Soneran WLAN pois?
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-05-2014
Kirjoituksia: 312
2/3

Re: WLAN verkon toiminta

Hei New_User,

Katkeaako koko wlan yhteys vai tippuuko laitteet itsestään pois verkosta? Kun teet modeemiin resettiä, niin pidätkö laitteen reset nappia pohjassa niin pitkään, että status-valo muuttuu oranssiksi? Laitan tästä vielä verkonhallintaamme viestiä niin tarkistetaan onko modeemin ohjelmisto päivitettävissä.
0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎10-06-2013
Kirjoituksia: 270
3/3

Re: WLAN verkon toiminta

Soneran toimittamissa palvelureitittimissä wlan ongelmat ovat yleisiä eikä kuulu soneralle. Laitteet osion alla "tarvitsen uuden reitittimen" keskustelussa voit lukea tilitystä asiasta. Suosittelen erillisen, omalla kustannuksella hankittavan langattoman reitittimen hankkimista intenon perään niin ei tartte ihmetellä.
0 tykkäystä