Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64303
Kirjoituksia 174906

c more aallonmurtajaHighlighted

c more aallonmurtaja

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

c more aallonmurtaja

1/2

Ainakaan minä en löydä Aallonmurtajaa c moresta, tosin meillä vain 2kk kokeilujakso, johtuuko siitä. 

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

2/2

Aallonmurtaja-sarja näkyy ainoastaan C Moren omassa suoratoistopalvelussa, eli kanavapaketin kautta sitä ei voi katsoa. Tarjoamme kuitenkin asiakkaillemme C Moren suoratoistopalvelun maksutta käyttöön, kun C More on tilattu Telia TV -palveluun. Jos paketti on tilattu ainoastaan Telia TV -digiboksille tai kaapelikortille, tulee kanavapaketti kytkeä myös Telia TV-sovellukseen. Kanavapaketin saa maksutta Telia TV-sovellukseen, jos se löytyy jo digiboksilta tai kaapelikortilta.

 

Jos olet jo tilannut C Moren kanavapaketin Telia TV -sovellukseen, voit aloittaa suoratoiston käyttämisen vaikkapa heti. Kirjautuminen C Moren suoratoistopalveluun tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut Telia TV-sovellukseen.

Telia TV -asiakkaat voivat käyttää C Moren suoratoistopalvelua tällä hetkellä Chrome-selaimella tai puhelimeen ja tablettiin ladattavalla mobiiliapplikaatiolla. Tarkemmat ohjeet suoratoistopalvelun käyttöön löydät täältä.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.