Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JKVA
Kommentaattori
 • 5 custom-general.kudos
 • 59 custom-general.replies
 • 2 custom-general.solutions

discovery ei näy

on vaan ruutu missä lukee kanava pois soneran jakelusta.?

montakohan päivää menee että discoveryn kanavat taas näkyy

sama homma animal planetin kohdalla ja eurosport

247 vastausta
DigiHate
Vakiokalustoa ☆
 • 83 custom-general.kudos
 • 193 custom-general.replies
 • 1 custom-general.solutions

Jonkun taannoin tapahtuneen urheilukanavapaketin äkkiloppumisen jälkeen esitin, että yhtiö voisi aivan hyvin ilmoittaa jokaisen kanavapaketin kohdalla jokaikisen kanavan sopimustilanteen eli mihin saakka Soneralla (/Elisalla /Welholla /DNA.lla) on sopimus ko. kanavan kanssa.  Tällöin jo ostaessa näkisi, mihinkä asti ainakin mikäkin kanava on tarjolla.

 

Urheilukanavapakettejahan myydään usein 6 / 12 kk vähimmäisajoiksi, mutta asiakkaalla ei ole tietoa, mihin saakka yhtiöllä on paketin kanavien sopimukset voimassa.  Ostopäätös tehdään pelikauden avauksen huumassa.  Sitten tulee niitä kivoja ylläreitä, että 'ENG-liiga siirtyykin viikon päästä Viasatilta 4pro.lle' jne... - pahoittelemme, mutta saat Disneyn piirrettyjä tilalle... 😉

Mikko_A
Uusi keskustelija
 • 5 custom-general.kudos
 • 8 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Tämän laulun voisi yhtä hyvin kuvastaa Soneraa:

SammyH76
Kommentaattori
 • 4 custom-general.kudos
 • 33 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Haloo sonera!! Noi viasatin *******at näkyy mulla ilman armopaloja! Parempi hyvitys kehiin!
SammyH76
Kommentaattori
 • 4 custom-general.kudos
 • 33 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Kuluttajalla on täysi oikeus irtiasanoa palvelu mikäli operaattori ei voi tarjota tilattua tuotetta.
Viikko aikaa selvittää tämä sotku. Palauttaa kirjasto ja näkemättä jääneet jaksot seuratuista ohjelmista. Antaa siksi aikaa full open access kaikkiin palveluihin.
Levittäkää sanaa facessa tästä ettei enää tuollaisia munauksia tehtäisi.
ZerDzo
Vakiokalustoa ☆☆
 • 42 custom-general.kudos
 • 270 custom-general.replies
 • 4 custom-general.solutions

Hahahaa ei voi muuta sanoa, 11.4. muutto ELISAN kaapeli talouteen ja eurosportti näkyy! Jatkoja.

uskomaton sähläys soneralta, ja muuten kanavapaketitkin irtos 15 e halemmalla.

 

tv. ex asiakas

korpera
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onhan tämä sellainen paikka, että jos Ranskan ympäriajo ei näy kesäällä ja Snookeria ihan kohta, niin irtisanomiseksi menee ja vanhemmille useammin kylään, kun siellä on kilpailijan kaapeli.

Taitaa Eurosport tietää neuvotteluvalttinsa hyvin, kun päättävät nostaa hintoja. Onhan tämä nähty ennenkin ja muillakin operaattoreilla.

Slede
Uusi keskustelija
 • 2 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions


@libizz kirjoitti:

Ei sieltä Ruotsin lehdistäkään hirveästi enempää tietoa näytä löytyvän. Telian mukaan kyse on siitä, että SBS ei tykkää tavasta ja/tai hinnasta, jolla he paketoivat kyseisiä kanavia. Toisaalta, eihän meille täällä ole kerrottu tämänkään vertaa, vaikka Ruotsin puolella tieto on tullut suoraan Telian mediavastaavan suusta.

 

Joitain otteita svd:n haastattelusta (pahoittelen kielen tasoa, vedetty google translatella):

 

- "The probability that we would find a solution feels quite small, but we have not closed the door to further talks, says Irene Krohn, press officer at Telia."

 

-"Both companies regret that customers are affected, but Telia claims that they can not accept the package of channels the broadcasting company wants to sell and SBS points out in turn that they want a fair valuation of its channels."

 

-"SBS trying to control how we must offer the channels to our customers and we can not accept, says Krohn."

 

 

Korvaavina kanavina siellä tällä hetkellä Fox, NatGeo ja NatGeo Wild, eli ihan sama vaikka lumisadetta tuijottaisi. Mixin omistajillahan nämä on jo muutenkin.

 

Näissä jutuissa saattaa olla kyllä jotain perääkin. Esim. Toisen operaattorin vastaavissa paketeissa on huomattavasti enemmän Discoveryn kanavia/paketti + Eurosport, eikä näitä hirveästi ole laitettu yhteen NatGeo -kanavien kanssa, verrattuna esim. Mixiin. Sieltä löytyy myös erillinen Discovery -paketti, joka Sonerallakin oli joskus tarjonnassa vuosia sitten.


Tainnut vaan käydä niin kyseisissä "neuvotteluissa", että SBS on halunnut mahdollisimman laajan levikin kanavilleen kuten libizz kirjoittikin jo mutta nostellaan kummiskin. Esim SBS on halunnut halvimpaan soneran pakettiin mahdollisesti Discoveryn peruskanavan, sonera tuttuun tapaan lyönyt kapuloita rattaisiin, koska haluavat laittaa maksumuurin joka paketin välille ja täten maksimoida voittonsa pakottamalla ottamaan isompi paketti kuin on tarvetta, joten kuluttaja halutessaan joutuu ottamaan useamman paketin, että saa kaikista kanavanipuista helmet talteen, mikä johtaa kasvaneisiin kuluihin kuluttajalle ja samalla maksimoi soneran saatavat. No hyväksytään, että se on bisnestä mutta häilyvällä rajalla kusettamisen kanssa. MITÄ SBS EI NÄEMMÄ SIEDÄ!

 

NikoNo:lle kysymys:

Tässä kun sattumoisin ylimääräistä aikaa on ilmaantunut jostain kumman syystä, muuten olisin todennäköisesti naulittuna sohvanpohjalle tuijottamaan laatuviihdettä, mutta tulen sittenkin tänne vielä tilittämään tunteitani teitä kohtaan. Joten kysyisimpä tässä silmiini pistänyttä kommenttiasi

@NikoNo kirjoitti:

Neuvotteluja käytiin aidosti ja oikeasti aivan viime hetkille saakka, joten siksi ei ollut tarvetta lietsoa epätietoisuutta asiakkaisiin etukäteen. Toki myös ajatus oli se, että sopimusasiat saadaan kuntoon ilman että kanavia tarvitsee sulkea. Tämä on erittäin ikävä tilanne kanavien katselijoiden kannalta. Tässä kohtaa maltti on kuitenkin valttia, koska kanavat halutaan varmasti takaisin näkyville. Toivotaan, että nämä neuvottelut etenee ja ratkaisuja saadaan pikaisesti!

Näytät omaavan tarkan tietämyksen sopimuksenteon etenemisestä. Onko neuvottelut edelleen käynnissä, pyhienkin yli? Vai onko tämä niin toissijainen sopimus soneran mielestä, että katsellaan sopimusta sitten syksymmällä.

 

___________Asiasta ihan toiseen-->

Hieman huvitti, kun tutustuin omiin sivuihini tarkemmin, niin sinne oli merkitty laitteiston omistajaksi sonera, vaikka laskun taisitte laitteista lähettää ja myyjä joka kyseiset romut minulle myi väitti, että omaksi jäävät. Eli eiköhän tulla niistäkin vielä kättä vääntämään, mihin lie vuokrasopimukseen taas on tullu kädet upotettua. Tyhmä kysymys mihin H********N tarvitsette jo muutaman vuoden ikäistä laitteistoa?

 

Ei pitäisi tonkia tunkiolla, kun ei sieltä mitään muuta kuin p****a näytä löytyvän.

Slede
Uusi keskustelija
 • 2 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Tunkiota vielä jättipotin toivossa käännellessä erehdyin vilkaisemaan uppoavan laivan tarjoukset, vain huomatakseni, että tarjoatte viihdepaketin kylkeen 12kk 0€ mix-m pakettia. Ihan vain pakko udella, että minkä takia otatte uusia matkustajia viimeiselle reissulle päästämättä vanhoja halutessaa pelastusveneeseen, käytetään nyt rautalankaa apuna, että asia menee perille. Eli vain ja ainoastaan halusta irtautua määräaikaisesta sopimuksesta ja irtautua lopullisesti soneran palveluista. Näyttävät katteet olevan kunnossa jokatapauksessa, kun pystytte noinkin pitkän ilmaisuuden tarjoamaan uusille asiakkaille, mutta vanhoja ette senkään vertaa enään kunnioita.

Infernoo
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 4 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions


@TeroRe kirjoitti:

Itse tulkitsen asian näin että tuo on vain väliaikaisratkaisu asialle. Kuten tiedotteessa oli niin asiaan palataan ensi viikolla uudelleen.

 

Ei siis vielä tuomita kokonaan.


Ja ensi viikolla sanotaan että menee seuraavaan viikkoon?

Ensi viikon saa Sonera aikaa selvittää kanavien kohtalon, sitten irtisanoutuu koko viihde paketti. Itselläni on mix m paketissa valmiiksi valittuna 2 noista "hyvitys" kanavista, joten en aio maksaa huhtikuun mix paketista täyttä hintaa.

Onneksi on lautanen valmiina katolla, suunnattuna 0.8°W . Soitto vain toiseen asiakaspalveluun, niin alkaa discoveryt näkymään.

 

Hyvin kuvastaa fiiliksiä sonerasta soneran kotitv paketti vuodelta 2010, kuva liitteenä

Poistettu käyttäjä
 

Minua harmittaa kovasti, kun Animal Planet poistui.