Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64894
Kirjoituksia 176492

discovery ei näyHighlighted

discovery ei näy

Kommentaattori
Viestejä 59 kpl

discovery ei näy

1/248

on vaan ruutu missä lukee kanava pois soneran jakelusta.?

montakohan päivää menee että discoveryn kanavat taas näkyy

sama homma animal planetin kohdalla ja eurosport

Vastaa
0 tykkäystä
247 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 27 kpl

201/248

Hyviä uutisia!

 

Nyt Sonera ja SBS Discovery ovat päässeet sopuun huhtikuun alussa jakelusta poistuneiden kanavien jatkosta. Poistuneet kanavat palaavat jakeluun 31.3 tilanteen mukaisesti, eli kanavat palautuvat asiakkaillemme. Alamme myös valmistelemaan uuden Frii kanavan tuontia jakeluumme.

 

Valitettavasti emme pysty juuri nyt kertomaan tarkalleen milloin kanavat ovat taas jakelussa, mutta teemme kaikkemme että saataisi ne jakeluun niin pian kun vain mahdollista!
 

Palaamme vielä tarkemmin mm. asiakashyvityksiin ja kanavien palautumisen aikatauluihin, tässä vaiheessa halusin kuitenkin heti kertoa hyvät uutiset kanavista.

 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta mieliharmia, kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä ja toivotamme mukavia tv-hetkiä!

 

Yhteistyöterveisin,

Lotta Perander

 

edit Tero: Muokkasin viestiä

Vastaa
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 049 kpl

202/248
Aivan mahtavaa 🙂 Päästään tässä taloudessa katsomaan jälleen Discoveryä 🙂
Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

203/248

Omalta kohdalta tämä on loppujen lopuksi paras lopputulos. Olen ollut tyytyväinen Mix-M asiakas ja itse osannut omat mieltymykseni valita. Siksi nämä säälikorvaukset ovat tuntuneet, no antakoon olla sanomatta.

 

Mutta yhtään, ei yhtään plussaa tule Sooneran tiedoitukselle. Todellakin, Pohjois Korea varmaan on kateellinen teille. Ehkä asianomaiset vetäytyvät miettimään mikä meni pieleen.

 

Vuoden kohokohta Paris - Roubaix jäi näkemättä mutta ehkä ensi vuonna..?

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

204/248

Eipä ole vieläkään tässä puolen yön tietämissä mitään tietoa tuolla www.sonera/discovey -sivuilla joita niin kovasti kehoitettiin seuraamaan. Mistähän teidän firman tiedottajat palkkansa saavat?

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 049 kpl

205/248
Lottajan kirjoitti tuossa yllä että mm. asiakashyvityksiin palataan vielä. Hyvä että saatiin vielä tälle illalle karkea tilannetieto, huomenna tullennee sitten tarkempaa tietoa.
Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

206/248

Pankaa ne kanavat näkymään yhtä nopeasti kuin suljittekin. Lauantaina alkaa snookerin mm -kisat, onko Sonera ainoa operaattori, jonka asiakkaat eivät voi katsoa kisoja omilla laitteillaan???

JA hyvitys ei voi olla pelkästään se, että näkymättä jääneitä kanavia ei tarvi maksaa. Se on itsestään selvää. Sopimusrikkomuksestanne oli muutakin Näkymätöntä haittaa kuin vain näkymättömät kanavat eli kipua ja särkyä sekä v....tusta. Sanoisin, että n. puoli vuotta veloituksetta sitten, JOS/ kun kaikki maksetut kanavat näkyy. 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

207/248

Näihin hyvitysjuttuihin tosiaan palataan vielä. Odotetaan täälläkin päässä malttamattomina koska saadaan kanavat takaisin linjoille.

Erittääin positiivista on kuitenkin että sopimus on syntynyt! 🙂

 

Tilannetietoa voi seurata täällä.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 72 kpl

208/248

Taas näkyvät, kiitos!

Vastaa
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

209/248

Tulipahan valittua noita f hyvityskanavia eurosporttien tilalle ja nyt kun ei muka pääse ottamaan niitä takaisin ennenkuin ensi kuussa. Tehkää jotakin sille. 

Vastaa
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 93 kpl

210/248

Noh onkos sitä tietoa siitä Discovery HD kanavasta ja Animal planet HD kanavasta??? että tulevatko MIX-M pakettiin myös?? Ja luulisi että viasat history HD ja viasat Explorer HD kanavatkin olisi mixissä valittavissa kun SD versiotkin kanavista on siellä....

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.