Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62735
Kirjoituksia 171541

discovery ei näyHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎16-04-2015
Kirjoituksia: 9
221/248

Vs: discovery ei näy


@Varttii kirjoitti:
Täällä discovery ilmoittaa vaan, että salattu kanava Hymiö Surullinen
Eurosport näkyy.

Ootko käynnistänyt boksin uudestaan? Itse käynnistin uudestaan ja oli tullut myös tuo uusi Frii kanava näkyviin

0 tykkäystä
Highlighted
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
222/248

Vs: discovery ei näy

Mix-paketin kanavanvaihdot  voi tehdä Viihteestä uudemman kerran, ollaan nollattu se, eli jos ehditte Viihteessä valita toiset kanavat aikasemmin, niin nyt voi vaihtaa uudelleen.

 

Kaapelin osalta hoidetaan nämä aspassa, eli yhteyttä Chatin avulla, Facebookissa/Twitterissä tai vaikkapa soittamalla. Hymiö Onnellinen

 

Ohjelmakirjastosta sen verran, että menneet ohjelmat eivät ole tallentuneet kirjastoihin, vaan alkavat kerääntyä kirjastoihin nyt siitä lähtien kun saatiin kanavat takaisin.

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 83
223/248

Vs: discovery ei näy


MaxPayne kirjoitti:

Kokeillaan nyt vielä kysyä jos NikoNo vaikka nyt vastaisi? Tai edes joku...Eli onko (toivottavasti) mukana neuvotteluissa myös discovery kanavan HD versio ja Animal planet kanavan HD versio?ja juurikin mix-m pakettiin ja varmaankin discovery pakettiin.. Kun nyt tilanne on ollut se että ne kanavat ovat olleet ns. tyhjän panttina ainakin kaapelitv:n puolella..

Olen asiasta ollut yhteydessä jo helmikuun alusta lähtien ja koittanut sitä tiedustella....mutta turhaa niin turhaa...ihmettelyä ja lupauksia selvittää asiaa on tullut...ei toimia tai vastauksia.

Ja niinkuin soneran tiedotteesta nähdään..mitkä kanavat poistuivat käytöstä 1.4.2015

 

HD-kanavapaketti:
Animal Planet HD
Discovery Showcase HD
Eurosport HD
Eurosport 2 HD

 

Ette sitten siellä sonerassa vielä ole huomanneet että HD-kanavapaketin myynti loppui jo vuonna 2013?

Ja että nämä 2 kanavaa jäi käyttämättömiksi?


MaxPayne kirjoitti:
Juu...vastauksesi oli mallia vikapalvelu...."siinä on semmonen täppä että näkee että se on HD kanava" Ja sama täppä on ennen YLE tv1 kanavaa mutta jos nyt kerrot sitten että kun minulla on HD-laitteet ja olisin halukas ottamaan esim discovery HD:n niin mistä paketista sen sai/saa? niin sitten se varmaan aukeaa se "tyhjänpanttina".


Eikun joo, olet oikeassa nuo tosiaan puuttuu kanavalistasta kokonaan. Katsotaan sitten tilannetta tarkemmin, kun saadaan nämä sopimusasiat kuntoon, niin nähdään että millaisiilla paketeilla mennään jatkossa. Tuo mainitsemasi HD-kanavapaketti tosiaan jäi pois myynnistä jo aiemmin.


 

Käsittääkseni NikoNo otti asian hoitaakseen ja palata asiaan tällä viikolla....Eli onko kyseiseen asiaan tullut mitään uutta....vai jätetäänkö taas pariksi vuodeksi pöydälle?

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎03-01-2015
Kirjoituksia: 59
224/248

Vs: discovery ei näy


@Lotta_P kirjoitti:

Hyviä uutisia!

 

Nyt Sonera ja SBS Discovery ovat päässeet sopuun huhtikuun alussa jakelusta poistuneiden kanavien jatkosta. Poistuneet kanavat palaavat jakeluun 31.3 tilanteen mukaisesti, eli kanavat palautuvat asiakkaillemme. Alamme myös valmistelemaan uuden Frii kanavan tuontia jakeluumme.

 

Valitettavasti emme pysty juuri nyt kertomaan tarkalleen milloin kanavat ovat taas jakelussa, mutta teemme kaikkemme että saataisi ne jakeluun niin pian kun vain mahdollista!
 

Palaamme vielä tarkemmin mm. asiakashyvityksiin ja kanavien palautumisen aikatauluihin, tässä vaiheessa halusin kuitenkin heti kertoa hyvät uutiset kanavista.

 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta mieliharmia, kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä ja toivotamme mukavia tv-hetkiä!

 

Yhteistyöterveisin,

Lotta Perander

 

edit Tero: Muokkasin viestiä


nyt näkyy, mutta ohjelma kirjastossa ei ole mitään?

tuleeko sinne menneen viikon ohjelmat vai miten on?

0 tykkäystä
Highlighted
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 734
225/248

Vs: discovery ei näy

@JKVA Ohjelmakirjastoon ei ole tallentunut näiden menneiden viikkojen ohjelmia, mutta tästä eteenpäin tallentuvat jälleen normaalisti.

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 26
226/248

Vs: discovery ei näy

No menihän tämä sitten kuitenkin paremmin päin. Jurnutukseni tiedotuksesta on varmaan tullut vähintään selväksi, korostan vielä ettei arvostelu ole kohdistunut tämän palstan soneralaisia kohtaan vaan tätä virallisen tiedotuksen olemattomuutta vastaan. Tätä foorumia kuitenkin seuraa pieni minimaalinen asiakkaiden joukko, suuri enemmistö on virallisen tiedotuksen varassa. Mistähän Soneran viralliset tiedottajat kuvittelevat palkkansa saavansa, hävetkää raukat!

 

Mutta pääasia on ettei tarvinnut alkaa säätämään muita vaihtoehtoja joita kyllä löytyi, nykyinen Mix M on hinnakas mutta hyvä. Hyvää kevättä kaikille.

Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 83
227/248

Vs: discovery ei näy

Näyttää soneran asiakaspalvelu palanneen normaaliin arkeen....eli ei vastauksia ja asiakkaasta ei tarvitse välittää...Ja vastaillaan kun vastaillaan JOS vastaillaan..

Eikö mitään opittu asiakaspalvelusta tässä mennessä discovery "episodissa"?

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 33
228/248

Vs: discovery ei näy

Ja miks mulla vilahtaa kanavaa avattaessa ne ohjelmat mut katoaa samantien?! Ne ovat siellä jossain ilmeisesti?!
0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 449
229/248

Vs: discovery ei näy


@MaxPayne kirjoitti:

Juu....Eikä vaan puutu kanavalistalta vaan oikeasti ovat kaapelitv:ssä kanavapaikoilla 210 Discovery HD ja 211 Animal planet HD....kanavat lähettävät kyllä ohjelmaa mutta salattuna...ja varmaan niistäkin jotain jakelumaksuja on sinne discoveryn suuntaan täytynyt maksaa..

 

Jospa nyt jo asia menisi eteenpäin?


Näistä kanavista sain lisätietoa sen verran, että meillä oli sopimusten mukaisesti oikeus lähettää näitä vain vanhassa HD kanavapaketissa. Tällä hetkellä ei siis ole mitään kanavapakettia, mihin nämä kuuluisivat. Toiveissa tietysti olisi, että jossain vaiheessa nämä saadaan esimerkiksi liitettyä MIX pakettiin tai johonkin muuhun. Mitään varmuutta ei ole, että lähetysoikeuksia saataisiin näille kanaville johonkin pakettiin, joten tällä hetkellä täytyy tulla toimeen SD kanavilla. Palaute on kuitenkin välitetty eteenpäin ja tämä on siis tiedossa.

0 tykkäystä
Highlighted
Poistettu käyttäjä
 
Kirjoituksia: 0
230/248

Vs: discovery ei näy

Minä tilasin Discovery kanavapaketin, mutta harmittaa ettei ne ole HD versioita, tiesin kyllä. Kortti on kyllä linkitty, muttei tietty auta mitään. 

 

Mietinkin, että pitäisikö jossain vaiheessa vaihtaa takaisin Mix M, koska se sisältää myös NatGeo HD kanavat, Viasatin History jne. Missä paketissa on Viasat History HD? 

 

Toiveena on ja unelmoin jos joskus nuo kaikki olisi HD kanavia. Hymiö Silmänisku

 

 

0 tykkäystä