nick jr ohjelmakirjasto

  • 11 May 2016
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Sama aihe, uudet ongelmat. Joskus ennemmin valittelin että ohjelmakirjasto ainakin tuolla Nick jr. -kanavalla on aikamoista silppua ja ohjelmat alkaa ja lopppuu ihan miten sattuu. Ongelma korjaantui siltä osin, että nykyisin ohjelmat alkaa suurin piirtein siitä mistä pitääkin, mutta silppuahan tuo ohjelma tarjonta on edelleen. Ongelma on entistä pahempi siksi, ettei kirjasto enää muista mitä jaksoa äsken on katosttu. Kun meidän kestosuosikki Antti Piirtää tulee 6 min pätkissä, vaikka itse ohjelma on lähemmäs 20 pitkä, on aika sietämätöntä koittaa muistaa mikä jakso on jo katsottu ja mikä ei. En edelleenkään ymmärrä, ketä palvelee tuo ohjelmien silppuaminen. Sama tyyli näkyy levinneen muihin meillä katsottuihin ohjelmiin (Paw Patrol nyt ainakin). Aiemmin kirjasto muisti edelliset katsotut jaksot (ainakin hetken) ja kyseistä toimintoa kaipaisin takaisin. Samoin edelleen toivoisin että jaksot tallentuisivat ohjelmakirjastoon kokonaisuuksina, riippumatta siitä montako erillistä osaa ne sisältävät. Se on ihan kevyen raivostuttavaa, että aikuisen pitää 6 minuutin välein olla valitsematta uutta jaksoa, jonka valinta on puhdasta tuuri peliä, koska ei tiedä mitä äsken katsottiin eikä jaksokuvaus sisällä mitään tietoa sen nimenomaisen jakson sisällöstä.


1 kommentti

"Jatka katsomista" -ominaisuudessa oli vikaa, mutta vika on nyt korjattu. Sammuta digiboksi kokonaan ottamalla virtajohto irti ja laittamalla takaisin. Tämän jälkeen digiboksin pitäisi taas muistaa nuo katsotut ohjelmat.

 

Ohjelmien tavasta näkyä ohjelmakirjastossa ei ole nyt tulossa muutosta. Tarkastin tuon Antti Piirtää -ohjelman, ja se ainakin näkyisi olevan 25 minuutin jaksoina.

Vastaa