telia tv & hybridiyhteys

  • 27 September 2018
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

mietin vaan kun hybridiä mainostetaan toimintavarmana että jos langallinen yhteys pätkii se käyttää langatonta ja päinvastoin..,ainakin näin olen ymmärtänyt.mutta nappaappa modeemista adsl piuha irti,luulisi siirtyvän langattomaan yhteyteen ja joku tällä foorumilla väittikin että modeemin voi asettaa pelkälle lte yhteydelle,kun irroitin adsl piuhan pysähtyi tv kuva samantien ja ei liikahtanut ennenkuin adsl takas kiinni..,eli eikö telia tv toimi hybridissä kuin adsl kautta?eli tv katsomisen kannalta hybridi ei yhtään toimintavarmempi kuin normaali adsl?!

eikä toiminu muuten tietokoneenkaan nettiyhteys kun adsl irti..,eli se siitä toimintavarmuudesta?


2 kommenttia

Piti kokeilla samaa. Vetäsin dsl johdon irti jolloin tv kuva jämähti mutta siniset valot alkoi palaa ja netti toimi wifillä. 

Kunniamerkki +10

@Baron@  kirjoitti:

Piti kokeilla samaa. Vetäsin dsl johdon irti jolloin tv kuva jämähti mutta siniset valot alkoi palaa ja netti toimi wifillä. 


Noin kai sen juuri pitäisi toimiakin. TV-boksi ei toimi, mutta netti kyllä pelkällä mobiiliyhteydellä. Saahan sen telia tv:n sitten toimimaan tietokoneen tv-sovelluksella, joten ei se näkymättä jää. Pitää vain vaihtaa laitetta, jonka kauta katsoo.

Vastaa