uuden arrisin bugi?

  • 16 December 2017
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

onkohan kellään muulla ongelmia uuden boxin kans?meillä sellanen että kun katsot kovalevy tallenteita ja aiot kelata kuvakelauksella esim mainosten yli hyppää toisto 10 min taaksepäin ja lähtee kelaamaan siitä,ja saattaa tehdä tämän useita kertoja yhden ohjelman aikana....,tekninen puoli ei ole keksiny vikaa ja on kertaalleen vaihdettu uusi boxikin ja vika on ja pysyy(pieni mut aika ärsyttävä..).kuulemma ei ole tullut vastaan toista samanlaista vikaa ja ajattelin kysäistä löytyiskö täältä kohtalontovereita...?

(ja vaihdettiin modeemikin uusimpaan)


3 kommenttia

Onpas erikoinen ongelma. Tuosta kannattaa vielä olla meidän häiriöilmoituksiin yhteydessä jotta saadaan tuo vielä tarkempaan tutkintaan.

Kunniamerkki +6

Tapahtuuko tämä ongelma vain, jos katsot ohjelmaa joka on parhaillaan käynnissä TV-kanavalla? Sama ongelma esiintyy myös vaikka tallentaa ohjelmaa Telian nettipalveluun. Kun kelaa ohjelmaa eteenpäin, pitää kelausnappia painaa vain yhden kerran ja antaa kelauksen mennä eteenpäin, jos painaa kelausnappia toisen kerran halutessaan hypätä enemmän eteenpäin, käy juurikin samanlailla täällä.

Ongelma ei ole minulla koskaan tullut vastaan, kun katson tallennetta ohjelmasta, joka on jo päättynyt.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

se tapahtuu kun katson jo tallennettuja ohjelmia kovalevyltä,ovat ratkoneet ongelmaa etänä ja tänään oli 10min hyppäys lyhentyny ehkä 5min...

Vastaa