viasat xtra kanavan kuvalaatu


  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Xtra kanavan kuvalaatu on kaapelissa Pirkkalassa välillä todella surkea. Ongelmia ollut koko syksyn, mutta valencia - atletico (la 4.10.) kuva on välillä katselukelvoton.

31 kommenttia

Itselläni on nyt pari viikkoa toiminut Xtra-kanavat normaalisti, mutta lokakuun ajalta odottelen edelleen hyvitystä.
Moi kaikille!

Snafu68: Verkon alipäävahvistimen resetoinnilla oli näemmä saatu vika korjattua. Viankorjauksen teki osittain haasteelliseksi se, että valtaosa sisällöstä esitetään yöaikaan.

niepa: Kannattaa noista mahdollisista hyvitysasioista olla yhteydessä vikapalveluumme suoraan soittamalla 0206 90101 tai jättämällä palvelupyyntö Omien Sivujen kautta.
sama vika palannut, eli osa 161-168 kanavista pimeänä.

eiköhän tämä ollut tässä tämän kanavapaketin osalta ja laitetaan tilaus poikki
kun ei kerran pysty etukäteen tietämään mitkä matsit jätetään näyttämättä ja
milloin kanavat ei toimi ?

laajakaistan hinnanmuutoskaan ei näytä ulottuneen laskutukseen asti,
vaan laskuissa on edelleen vanha hinta...

Samaa *******aa edelleen. Nyt on vuos 2019 lopulillaan ja edelleen kuvanlaatu jotain ihan kuraa. Tästä kuitenkin maksaa ihan *******in hyvän hinnan?

 

Samat täällä. Alkaa pikkuhiljaa olla mittari täynnä tätä välinpitämättömyyttä asiakkaita kohtaan. Maksan 29€ kuukaudessa että voisin seurata NHL:ää mutta ainota kanvat missä on ok. kuva on Visat Hockey ja Sport. Nämä Xtra kanavat ovat ihan puhdasta kuraa...ei voi olla enää nykyään näin.

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Viasat Xtra -kanavien lähetykset ovat SD-laadulla toistaiseksi. Otan selvityksen alle, että onko tuohon mahdollisesti tulossa muutosta tulevaisuudessa.

Vastaa