F1-sirkus starttaa viikonloppuna - Faneilla mahdollisuus voittaa kisamatka Barcelonaan!

  • 13 August 2021
  • 1 kommentti
  • 6 katselukertaa


 


Edessä on viikonloppu, jota F1-fanit ympäri maailmaa ovat hartaasti odottaneet. Testit on testattu ja Australiassa nähdään, mikä talli on tehnyt työnsä parhaiten ja ketkä kuskeista ovat iskussa.


 


Hamilton on monien papereissa suurin suosikki Vettelin seuratessa heti perässä, mutta suomalaisten mielenkiinto keskittyy luonnollisesti edellä mainittujen herrojen tallikavereihin. Pysyykö Räikkönen Vettelin vauhdissa ja pystyykö Bottas haastamaan Hamiltonin? Onko tämä Kimin viimeinen kausi ja vieläkö jäämies nousee taistelemaan mestaruudesta?


 


Yksi tulevan kauden näkyvimmistä uudistuksista on uusi Halo-turvakaari, joka muuttaa autojen ulkonäköä huomattavasti. Halo vaikuttaa ennen kaikkea auton aerodynamiikkaan ja tuo oman haasteensa ja lisämausteensa auton suunnitteluun. Tärkeintä toki on, että kuljettajien turvallisuus paranee ja vakavilta päävammoilta voidaan suojautua entistä paremmin. Tsekkaa alta Mercedes-AMG:n video, jossa suojakaaren toimintaa avataan hieman tarkemmin.


 


Asetelma kauteen lähdettäessä on jälleen erittäin mielenkiintoinen ja suomalaisittain kaikki on mahdollista. Toivottavasti mestaruudesta tullaan käymään ennennäkemättömän tasainen taistelu.


 


Virittäydy kisatunnelmaan tilaamalla C More Sport tai Total ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa kisamatkan Barcelonaan.

Muistathan, että jos tilaat kanavapaketin Telia TV digiboksille tai kaapelikortille, saat sen veloituksetta myös Telia TV –sovellukseen ja pääset seuraamaan kisoja mobiililaitteella tai läppärillä. Kätevä homma esimerkiksi reissun päällä ollessa.

Australian GP:n aikataulu näyttää seuraavalta:


 


Perjantai
2:55 - 4:40   1. vapaat harjoitukset


6:55 - 8:40   2. vapaat harjoitukset


 


Lauantai


4:55 - 6:10   3. vapaat harjoitukset


7:55 - 9:15   Aika-ajot


 


Sunnuntai
7:55 - 10:10   Australian GP

Heittäkää alle veikkauksia ja ennakkotunnelmia F1-kaudesta. Kuka vie mestaruuden ja miten suomalaisten käy?


1 kommentti

Hamolton vie ja Bottas ottaa 3 sijan. Räkä taistelee sijoista 4-6. Eka kisa ei paljon kerro mut kuka voittaa Australian skaban.Versttappi???

Vastaa