Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64251
Kirjoituksia 174762

F1-sirkus starttaa viikonloppuna - Faneilla mahdollisuus voittaa kisamatka Barcelonaan!Highlighted

F1-sirkus starttaa viikonloppuna - Faneilla mahdollisuus voittaa kisamatka Barcelonaan!

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

F1-sirkus starttaa viikonloppuna - Faneilla mahdollisuus voittaa kisamatka Barcelonaan!

1/2

C_More_F1_2018_jm1712no667_kayttooikeus_paattyy_120219.jpg

 

Edessä on viikonloppu, jota F1-fanit ympäri maailmaa ovat hartaasti odottaneet. Testit on testattu ja Australiassa nähdään, mikä talli on tehnyt työnsä parhaiten ja ketkä kuskeista ovat iskussa.

 

Hamilton on monien papereissa suurin suosikki Vettelin seuratessa heti perässä, mutta suomalaisten mielenkiinto keskittyy luonnollisesti edellä mainittujen herrojen tallikavereihin. Pysyykö Räikkönen Vettelin vauhdissa ja pystyykö Bottas haastamaan Hamiltonin? Onko tämä Kimin viimeinen kausi ja vieläkö jäämies nousee taistelemaan mestaruudesta?

 

Yksi tulevan kauden näkyvimmistä uudistuksista on uusi Halo-turvakaari, joka muuttaa autojen ulkonäköä huomattavasti. Halo vaikuttaa ennen kaikkea auton aerodynamiikkaan ja tuo oman haasteensa ja lisämausteensa auton suunnitteluun. Tärkeintä toki on, että kuljettajien turvallisuus paranee ja vakavilta päävammoilta voidaan suojautua entistä paremmin. Tsekkaa alta Mercedes-AMG:n video, jossa suojakaaren toimintaa avataan hieman tarkemmin.

 

Asetelma kauteen lähdettäessä on jälleen erittäin mielenkiintoinen ja suomalaisittain kaikki on mahdollista. Toivottavasti mestaruudesta tullaan käymään ennennäkemättömän tasainen taistelu.

 

Virittäydy kisatunnelmaan tilaamalla C More Sport tai Total ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa kisamatkan Barcelonaan.

Muistathan, että jos tilaat kanavapaketin Telia TV digiboksille tai kaapelikortille, saat sen veloituksetta myös Telia TV –sovellukseen ja pääset seuraamaan kisoja mobiililaitteella tai läppärillä. Kätevä homma esimerkiksi reissun päällä ollessa.

Australian GP:n aikataulu näyttää seuraavalta:

 

Perjantai
2:55 - 4:40   1. vapaat harjoitukset

6:55 - 8:40   2. vapaat harjoitukset

 

Lauantai

4:55 - 6:10   3. vapaat harjoitukset

7:55 - 9:15   Aika-ajot

 

Sunnuntai
7:55 - 10:10   Australian GP

Heittäkää alle veikkauksia ja ennakkotunnelmia F1-kaudesta. Kuka vie mestaruuden ja miten suomalaisten käy?

1 vastaus
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

2/2

Hamolton vie ja Bottas ottaa 3 sijan. Räkä taistelee sijoista 4-6. Eka kisa ei paljon kerro mut kuka voittaa Australian skaban.Versttappi???

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.