Formula 1 alkaa C Morella - Näin pääset mukaan kisahuumaan

  • 13 August 2021
  • 7 kommenttia
  • 63 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15


 


Autourheilun ystäville on luvassa mannaa ensi sunnuntaista 28.3. alkaen, kun Formula 1 -kausi polkaistaan käyntiin Sakhirin aavikolla Bahrainissa. Kauden alku koki pienen kolauksen, kun ensimmäiseksi osakilpailuksi suunniteltu Australian GP jouduttiin siirtämään myöhemmäksi maan koronavirusrajoitteiden vuoksi. Toivotaan kuitenkin, että takaisku jää kauden ainokaiseksi, ja kisakalenteri pystytään muilta osin toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti pandemiasta huolimatta.   


 


Näin pääset katsomaan Formuloita


 


Formulasirkuksesta pääset tällä kaudella nauttimaan joko tilaamalla C More Total+ -tuotteen Telia TV:seen, tai seuraamalla F1-kautta C More suoratoistopalvelun kautta. C More välittää kaikki Formula 1 -lähetykset aina vapaista harjoituksista itse osakilpailuun asti. 


 


C More suoratoistopalvelu


 


Telian liittymäasiakkaana saat C More Total+ -suoratoistopalvelutuotteen toistaiseksi voimassaolevana 12kk ajaksi hintaan 29,95 € (jonka jälkeen 34,95 €/kk). Liittymäasiakkuudeksi lasketaan, jos sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä.


 


Näin voit katsoa:


C More -suoratoistopalvelun sisällöistä pääset nauttimaan tietokoneella osoitteessa cmore.fi, mobiililaitteilla, useimmilla älytelevisioilla, Apple TV:llä ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Mobiililaitteelta voit siirtää kuvan isolle TV-ruudulle mm. Chromecastilla, tai AirPlaylla. Tietokoneelta saat kuvan televisioosi HDMI-kaapelilla. Täältä voit lukea lisää eri katseluvaihtoehdoista.


 


Näin tilaat ja aktivoit tilauksen:



  1. Tilaa C More Total+

  2. Aktivoi tilaus Telialta tulleen sähköpostin kautta

  3. Luo uudet C More -tunnukset tai aktivoi tilaus olemassa olevaan C More -tunnukseesi

  4. Laita kisakatsomo pystyyn, ja aloita Formulaviikonlopusta nauttiminen


Ongelmatilanteessa



 


C More Total -kanavapaketti


 


C More Total -kanavapaketti on katsottavissa Telia TV -palvelun kautta hintaan 29,95 €/kk. Telia TV:n sisällöistä pääset nauttimaan niin Telia TV -boksin, sovelluksen, kuin myös kaapeli-TV:n kautta asuessasi meidän kaapeliverkon alueella.


 


Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.


 


Näillä voit katsoa: 


Telia TV -sovellusMaksuttomalla sovelluksella näet tilaamasi ohjelmat läppäriltä, puhelimelta, tabletilta, tai nettiselaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi. Sovelluksesta voit myös peilata kuvan isolle televisioruudulle Chromecastilla tai Apple-TV:llä. Palvelu on käytettävissä kaikkialla EU-alueella, ja yhdet tunnukset toimivat kahdella laitteella yhtäaikaisesti.


 


Ohjeet: Telia TV -sovelluksen tilaaminen ja Telia TV -sovelluksen käyttöönotto


 


Telia TV -digiboksi - Digiboksi tuo viihteen saatavillesi suoraan TV:n ruudulle. Pystyt tallentamaan lempiohjelmiasi ja katselemaan niitä silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit valita itsellesi mieluisat kanavapaketit, ja käytössäsi on myös kattava videovuokraamo. Telia TV mahdollistaa parhaimman kuvanlaadun, jopa UHD-laatuisena. Saat lisämaksutta käyttöösi myös Telia TV -sovelluksen, jolloin voit katsella tilaamiasi sisältöjä myös mobiililaitteella tai tietokoneella lisämaksutta. 


 


Ohjeet: Telia TV -digiboksin tilaus ja Telia TV -digiboksin käyttöönotto


 


Kaapeli-TV + KaapelikorttiJos kotisi kuuluu Telian kaapeliverkkoon, ja sinulla ei vielä ole kaapelikorttia, voit tilata sen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme tai käymällä Telia Kaupassa. Saat peruskanavien lisäksi myös seuraavat kanavat: Eurosport 1 (SD ja HD), National Geographic HD, Travel Channel HD, FOX HD, C More Hits HD ja C More Max 2 HD.  Kaapelikortille voit lisäksi tilata kanavapaketteja tai erilliskanavia.


 


Ohje: Kaapelikortin käyttöönotto, ja korttilinkityksen tekeminen


 


Formulakausi 2021


 


Alkava kausi on Formula 1 -sarjan 72. maailmanmestaruuskausi, ja tänä vuonna kisa sisältää kaiken kaikkiaan ennätykselliset 23 osakilpailua. Täysin uutena osakilpailuna nähdään 5.12. Jeddan katuradalla ajettava Saudi-Arabian GP, joka tulee olemaan Singaporen lisäksi toinen pimeällä iltavaloissa ajettava kisa. Viime vuonna paluun tehnyt legendaarinen Imolan moottorirata Italiassa säilyi myös tämän vuoden ohjelmistossa nimellä Emilia-Romagnan GP. Jo edelliselle kaudelle paluun oli tarkoitus tehdä viimeksi 80-luvulla ajettu Hollannin Zandvoort, mutta maan silloinen korona-tilanne esti kisat. Toivottavasti pääsemme nyt tällä kaudella pitkästä aikaa myös Hollantiin nauttimaan Formulakisojen tunnelmasta.


 


Me suomalaiset toki eniten jännitämme miten käy Valtteri Bottaksen (Mercedes) ja Kimi Räikkösen (Alfa Romeo) tämän kauden. Etenkin Bottaksella on kaikki eväät voittoon, kunhan hän pystyisi tällä kertaa ylläpitämään tasaisen vahvan kisamenestyksen kauden alusta aivan loppuun saakka. Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton (Mercedes) on voittanut jo huikeat neljä mestaruutta putkeen, ja kaiken kaikkiaan hänellä on seitsemän mestaruutta takataskussaan. Seitsemään mestaruuteen on pystynyt aikaisemmin vain Michael Schumacher.  Kaudella 2021 voidaan siis tehdä myös historiaa, jos Hamilton voittaa ennennäkemättömän kahdeksannen maailmanmestaruutensa tehden hänestä kaikkien aikojen menestyksekkäimmän kuljettajan. F1-kisaradalla nähdään tällä kaudella myös Michaelin poika Mick Schumacher (Haas), kuka on myös mielenkiintoinen lisä kisoihin ja mahdollinen tulevaisuuden kisamenestyjä legendaarisen isänsä jalanjäljissä. 


 


Valmistajien MM-titteli on mennyt jo seitsemännen kerran peräkkäin Mercedekselle. Jännityksellä siis odotamme, saako Mercedes kauden loputtua myös jo kahdeksannen mestaruutensa, vai katkeaako voittoputki vihdoinkin.


 


Kauden jokaisena kisaviikonloppuna ajetaan perjantaisin kahdet kolmen tunnin mittaiset vapaat harjoitukset, sekä yhdet vielä lauantaina aika-ajojen lisäksi. Viikonloppu huipentuu aina sunnuntaisin ajettavaan Grand Prix:n.


 



 



Kisakalenteri


 



 



 


Kauden alkamisen kunniaksi voisimme pistää pystyyn kisaveikkaukset. Miten on, saammeko kauden lopuksi lähteä torille juhlimaan Valtteri Bottaksen tai Kimi Räikköisen maailmanmestaruutta, vai meneekö kirkkain voitto toisaalle? Entäpä valmistajat, onko vihdoin jonkun toisen vuoro, vai viekö Mercedes kahdeksannen peräkkäisen mestaruutensa?


7 kommenttia

Hei,

Meillä on tuo liigapassi tilaus, saanko mitään pakettihintaa tilattua niin että näkisimme myös Formulat? Vaikea tulkita näitä maksukanavatarjouksia kun joka operaattori niitä nykyään tarjoaa. Onko siis mitään pakettia joka näyttäisi liigan ja formulat? Ja mitä tapahtuu liigapassille nyt kun koronakaranteeneja, tuleeko mitään "hyvityksiä" pelittömälle ajalle?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

@mer02119@  kirjoitti:

Hei,


Meillä on tuo liigapassi tilaus, saanko mitään pakettihintaa tilattua niin että näkisimme myös Formulat? Vaikea tulkita näitä maksukanavatarjouksia kun joka operaattori niitä nykyään tarjoaa. Onko siis mitään pakettia joka näyttäisi liigan ja formulat? Ja mitä tapahtuu liigapassille nyt kun koronakaranteeneja, tuleeko mitään "hyvityksiä" pelittömälle ajalle?




Edullisin vaihtoehto Liigan ja formuloiden katseluun on Telian liittymäasiakkaile tarjolla oleva C More Total+ -paketti. Sieltä näkee C Moren urheilutarjonnan (sisältäen formulat myös), C Moren leffat ja sarjat sekä Liigapassin eli kaikki Liiga-ottelut. Tämä on 12kk etuhintaan 29,95e/kk, jonka jälkeen 34,95e/kk. Infot löytyy myös tuosta yläpuolelta 🙂> Tämä vaihtoehto kannattaa hyödyntää, jos vain olet meidän liittymäasiakas tai olet hankkimassa meiltä liittymän. Kyseinen C More Total+ on nähtävissä C Moren suoratoistopalvelussa ja tilaus tehdään meiltä Telialta. Jos käytössäsi on nyt ollut pelkkä Liigapassi, jota olet katsonut Telia TV:n kautta, voit lopettaa sen ja tilata C More Total+ -paketin tilalle, jonka katselu hoituu jatkossa C Moren suoratoistopalvelun kautta. Nykyisen Liigapassin lopettaminen sekä C More Total+ -paketin tilaaminen hoituu itsepalvelussa kirjautumalla Minun Teliaan. 

Jos et ole liittymäasiakas, tuota C More Total+ -pakettia ei ole tarjolla, jolloin vaihtoehtona on tilata Liigapassin lisäksi C More Total Sport -kanavapaketti. Tällöin näet Liigan kaikki pelit ja C Moren urheilusisällöt formuloiden kera. Joitain Liiga-otteluita on jouduttu perumaan, mutta toistaiseksi Liigapasseihin ei tehdä hyvityksiä. Seuraamme tilannetta ja tarvittaessa teemme muutoksia.

Hei,

Ja kiitos vastauksista, pitänee miettiä mistä otetaan 👍>

Formuloiden kirjastotallennuksissa on ongelmia. Ainakin aika-ajot näkyvät Telia-TV ohjelmaoppaassakin ”vapaa harjoitus” ja kirjastoon ei tule aika-ajoja ollenkaan (jos menee kirjastoon niin sieltä löytyy vain näitä vapaita harjoituksia).

 

Tämä ongelma on ollut nyt parina peräkkäisenä kisaviikonloppuna. Voisiko asian laittaa kuntoon pikaisesti kun Formuloiden lähetysoikeuksista maksetaan varmaan pitkä penni ja se lienee oleellinen syy miksi moni tilaa koko C More Maxin?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@ArmchairRacer@  kirjoitti:

Formuloiden kirjastotallennuksissa on ongelmia. Ainakin aika-ajot näkyvät Telia-TV ohjelmaoppaassakin ”vapaa harjoitus” ja kirjastoon ei tule aika-ajoja ollenkaan (jos menee kirjastoon niin sieltä löytyy vain näitä vapaita harjoituksia).


 


Tämä ongelma on ollut nyt parina peräkkäisenä kisaviikonloppuna. Voisiko asian laittaa kuntoon pikaisesti kun Formuloiden lähetysoikeuksista maksetaan varmaan pitkä penni ja se lienee oleellinen syy miksi moni tilaa koko C More Maxin?




Tämä tilanne on tiedossamme ja selvityksessä, eli aika-ajot löytyvät ohjelmakirjastosta virheellisesti vapaiden harjoitusten nimellä. Pahoittelen kovasti tilannetta! Pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. 

Aika-ajoja ei näy edes vapaiden harjoitusten nimellä. Kun menee katsomaan vapaiden harjoitusten tallennusta, niin siellä on todellakin vain vapaa harjoitus. Näin ainakin iOS Telia TV applikaatiolla. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@ArmchairRacer@  kirjoitti:

Aika-ajoja ei näy edes vapaiden harjoitusten nimellä. Kun menee katsomaan vapaiden harjoitusten tallennusta, niin siellä on todellakin vain vapaa harjoitus. Näin ainakin iOS Telia TV applikaatiolla. 





Jos haet nimellä "Vapaat harjoitukset", saat listalle kaksi lähetystä: 30.4. vapaat harjoitukset sekä 1.5. aika-ajot, joka näkyy siis myös vapaat harjoitukset -nimellä mutta ohjelmatiedoissa lukee aika-ajot.

Vastaa