Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62378
Kirjoituksia 170443

HBO Max tulossa Yhdysvaltoihin toukokuussa 2020Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 313
1/1

HBO Max tulossa Yhdysvaltoihin toukokuussa 2020

HBO MAX.jpg

 

HBO:n ilmoituksen mukaan, he julkaisevat Yhdysvalloissa toukokuussa 2020 HBO Max -palvelun. Kyseessä on eräänlainen premium HBO. Uutisissa kerrotaan HBO Maxin maksavan 15 dollaria kuukaudessa. Eurooppaan palvelu on näillä näkymin tulossa vuonna 2021.

 

HBO Maxin sisältö

 

HBO mainosti aiemmin ostaneensa oikeudet kaikkiin Frendien tuotantokausiin. Frendeissä näytellyt Jennifer Aniston julkaisi Instagramissa kuvan, jossa kertoo yhden uuden erikoisjakson tulevan HBO Maxin julkistuksen yhteydessä. Frendien erikoisjaksossa nähdään kaikki tutut näyttelijät: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer. Erikoisjakso ei kuitenkaan ole uusi hahmojen seikkailu vaan käsikirjoittamatonta paneelikeskustelua ja jaksojen muistelua näyttelijöiden ja muun tv-tiimin kanssa studiolla, jossa Frendit kuvattiin. 

 

 

Pelkästään Frendien hypetykseen ei tämä suoratoistopalvelu jää, vaan HBO Maxilla on oikeudet moniin muihinkin kokonaisuuksiin. Palvelussa nähdään muun muassa Bel-Airin Prinssin (Fresh Prince of Bel-Air) kaikki tuotantokaudet. Sarjasta alkoi muun muassa Will Smithin uran nousukiito. HBO Max tulee olemaan ainoa palvelin, joka näyttää sarjoja Rillit huurussa (The Big Bang Theory) ja South Park. Vuodesta 2005 asti julkaistu Doctor Who tulee myös näkymään kokonaisuudessaan HBO Max suoratoistopalvelussa. Kaikki sarjan 11 tuotantokautta julkaistaan palvelussa toukokuussa 2020.

 

 

HBO Maxille on tulossa myös paljon lasten sisältöä. HBO on kertonut, että joitain japanilaisia piirrettyjä ei ole annettu aiemmin suoratoistopalveluihin katsottavaksi ja nyt ne tulevat HBO Maxille. Esimerkiksi rakastettu Naapurini Totoro -sarja tulee näkymään palvelussa.

 

Gossip Girl sarjan uusi versio on myös kehitteillä HBO Maxille. Reese Witherspoonin tuotantoyhtiö Hello Sunshine on myös antanut oikeuksia elokuviinsa.

 

 

Mielenkiintoista tulee olemaan saadaanko tämä palvelu Suomeen? Millä aikataululla? Ja onko palvelussa joitain maarajoituksia? Nämä kaikki selviävät varmasti parin seuraavan vuoden aikana.

 

Lue myös:

0 tykkäystä