Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

viasat.png

 

Heinäkuun bonuskanavana esittäytyy Viasat Nature HD, joka on koko heinäkuun ajan vapaasti katsottavissa Telia TV:stä. Kanava löytyy Telia TV digibokseilta ja kaapelikortilta kanavapaikalta 177. 

 

Viasat Nature on koko perheen luontokanava, jonka laadukkaat dokumentit villistä luonnosta sekä lemmikkieläimistä ja niiden omistajista kiehtovat kaiken ikäisiä katsojia. Tältä kanavalta näet vuorokauden ympäri sarjoja maailman huikeista nähtävyyksistä sekä eläinmaailman ihmeistä. Kanavassa seurataan myös ajankohtaisia keskustelunaiheita ympäristöstämme.

 

Heinäkuussa kanavalla nähdään muun muassa nämä ohjelmat ja paljon muuta:

 

Myrskytarinoita, pe 3.7 klo 22 alkaen


Hengenvaarallisten sääilmiöiden ja säähän liittyvien onnettomuuksien silminnäkijät kertovat kokemuksistaan viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Tuhoisat tilanteet tuovat ihmisten parhaat puolet esiin.

 

Villi Latinalainen Amerikka, su 6.7 klo 16 alkaen


Latinalaista Amerikkaa asuttavat eläimet, Andeilta Amazonille, ovat joutuneet mukautumaan ja kehittämään hämmästyttäviä käyttäytymismalleja selvitäkseen alueen monimuotoisessa luonnossa.

 

Yourshiren eläinlääkärit, 7. kausi, ma 6.7 klo 18 alkaen


Skeldalen tiimi huolehtii eläimistä suurella sydämellä. Heidän asiakaskunnallaan on harvoin vakuutuksia, mutta eläin tulee aina ennen rahoitusta ja potilaat saavat hoidon päälle rutkasti rakkautta.

 

 

Viasat Nature -kanava on englanninkielinen, mutta tekstitys ohjelmissa on suomeksi.

 

 

nature.png

 

kuva.png

 

 

Lue lisää:

 

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Heinakuun-bonuskanavana-esittaytyy-Viasat-Nature-HD/ba-p/207539
Linkki kopioitu