Liiga ja C Moren kaikki sisällöt samassa paketissa

  • 13 August 2021
  • 0 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Liigan pudotuspelit kolkuttelevat jo ovella, Räikkönen ja Bottas valmistautuvat uuteen F1-kauteen ja lisäksi suositut alkuperäissarjat Aallonmurtaja, Roba, Onnela sekä Sunnuntailounas saavat jatkoa. Tässä muutama hyvä syy, miksi Liiga ja C More Total -yhdistelmäpaketti kannattaa viimeistään nyt laittaa vakavaan harkintaan. Yhdistelmäpaketilla näet kaikki Liiga-ottelut ja C Moren koko urheilu- ja viihdetarjonnan. Tilaajana saat mukaan myös C More -ohjelmakirjaston ja -suoratoistopalvelun.


 


C More Total - Sisältöä koko perheelle


C More tarjoaa skandinaavisia laatusarjoja, lapsille oman C More Juniori -kanavan ja jopa yli 300 ensi-iltaelokuvaa vuodessa. Suoratoistopalvelun kautta näet Salkkareiden koko viikon jaksot  jo maanantaina. C More on myös penkkiurheilijalle erittäin hyvä valinta, olit sitten jalkapallon, moottoriurheilun tai vaikkapa tenniksen ystävä. Himoittu jalkapallon Mestarien Liiga on täydessä vauhdissa ja pudotuspelivaiheen ottelut ovat alkaneet. Espanjan La Ligassa Real Madrid ja Barcelona ovat vain pisteen päässä toisistaan, joten loppukaudesta tulee varsinainen jännitysnäytelmä.

Autourheilun kuninkuusluokassa suomalainen Valtteri Bottas jatkaa Lewis Hamiltonin aisaparina maailmanmestaritallissa. Kimillä on myös sopimus vielä ensi kaudesta ja tuleva formulakausi voi olla jopa jäämiehen viimeinen. Asetelmat tulevaan F1-kauteen ovat siis kutkuttavat. Onnistuuko Bottas viimein nappaamaan ensimmäisen maailmanmestaruuden? 

C More näyttää myös jääkiekon MM-kisat ilman mainoksia, Antero Mertarannan selostamana. Lisäksi tarjolla on mm. tennistä, golfia ja yleisurheilua.


 



 


Liigan pudotuspelit lähenevät


Liigan runkosarja saadaan päätökseen ensi viikon lauantaina. Kärpät on jo miltei varmistanut runkosarjan voiton, mutta taistelu sijoista 2-6 käy kuumana. Kuluvan Liiga-kauden valopilkut ovat ehdottomasti olleet KooKoo ja Ilves, jotka ovat vahvasti kiinni suorassa pudotuspelipaikassa. Käytännössä vain totaalinen sulaminen ja HPK:n täydellinen onnistuminen voisi jättää jomman kumman näistä joukkueista ulos kuuden parhaan joukosta.

Nostaako Kärpät Kanada-maljaa yhden välivuoden jälkeen? Jatkuuko Rauman Lukon lento aina kevään viimeisiin otteluihin asti?


 




Tilaa Liiga + C More Total -yhdistelmäpaketti kirjautumalla Telia.fi -sivuille. Voit myös tehdä tilauksen asiakaspalvelusta tai asioimalla lähimmässä myymälässä. Yhdistelmäpaketti on tällä hetkellä saatavilla hintaan 34,95 €/kk 6 kk määräaikaisella sopimuksella (norm. 44,95 €/kk).


 


 


Lue myös:


Ohjeet C Moren suoratoistopalvelun käyttöönottoon


TV-ohjelmat mukaan ulkomaille


Sarjauutuus - Hotel Swan Helsinki nyt C Morella


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa