Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Maksu tv urheilu.png

 

Kanavapaketteja on paljon, todella paljon. Mistä sitten tulee mitäkin? Mistä sitä tietää mikä minua nyt kiinnostaa? Aloitan kolmeosaisen juttusarjan ja tässä ensimmäisessä osassa paneudun urheilusisältöihin. Seuraavat osat käsittelevät viihdesisältöjä ja lastenkanavia.

 

Jalkapallo

 

Jos sydäntäsi lämmittää Valioliiga, Skotlannin Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup, EFL Championship, Belgian liiga tai UEFA Nations League on valintasi Viasat Jalkapallo. Pakettiin sisältyvältä Viasat Sport kanavalta tulee myös muuta urheilua.

 

Mikäli taas katsot mieluummin La Ligaa, Mestarien liigaa tai Eurooppa-liigaa, valitse C More Sport.

 

jalkapallo maalivahti.jpg

 

Jääkiekko

 

Ehkä tiedätkin jo, että Liigan saat nyt meidän kautta. Voit valita useasta eri paketista: Jos haluat katsoa kaikki Liigapelit, ihan millon vain ja kaikella lisäsisällöllä, valitse Liigapassi. Voit valita myös pelkästään oman joukkueesi pelit. Vaikka silloin tällön kävisit hallilla katsomassa paikanpäällä peliä, voit vieraspelien ajaksi rakentaa kotikatsomon omalle sohvalle tilatessasi Joukkuepassin

 

Jääkiekko ei tietenkään lopu Suomen rajojen sisäpuolelle. Valikoidut NHL ja KHL pelit, sekä kaikki Jokereiden pelit löydät Viasat Jääkiekko -paketista

 

MM-kisat, CHL ja SHL näytetään C More Sport -paketissa. CHL eli Jääkiekon Mestarien liigaa pelataan nyt vuoden vaihteen jälkeen playoffien merkeissä. MM-kisat pelataan keväällä maaliskuusta alkaen. SHL:n (Svenska hockeyligan) parhaat palat luistelevat samaan pakettiin.

 

jääkiekko maalivahti.jpg

 

Monipuolisesti urheilua

 

Käynnissä oleva golfin PGA Tour näkyy C More Sport -paketissa, turnaus näytetään C More Sport 1 kanavalla. Viasat Golf -kanavalla näkyy yksinoikeudella European Tour, major-turnaukset US Open, The Open/British Open ja PGA Championship, sekä Euroopan ja Yhdysvaltojen välinen joukkueturnaus Ryder Cup! Lisäksi LPGA Tourin parhaat palat sekä makasiiniohjelmia.

 

Formula1 -osakilpailut kisataan C More Sport -paketissa. Max kanava näyttää studiot, aika-ajot ja itse osakilpailut. Samaan pakettiin on ympätty paljon muutakin moottoriurheilua kuten: F2, MM SuperEnduro ja Moto2 -osakilpailut.

 

Jos haluat vähän kaikkea ja helposti niin valitse bundle! Tarjolla on esimerkiksi yhteispaketit:

 

Lue myös: 

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Ostajan-opas-Maksu-TV-Osa-1-Urheilu/ba-p/180144
Linkki kopioitu
8 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Hei, nimeni on Olivia! Olen yksi Telian sometiimin jäsenistä ja toimin Yhteisössä moderaattorina ja kirjoitan artikkeleita blogiosioihin. Vastaan myös muualla Telian sosiaalisen median kanavissa.