Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63876
Kirjoituksia 173958

Parannusta Telia TV:n selainkäyttöönHighlighted

Parannusta Telia TV:n selainkäyttöön

Moderaattori
Viestejä 465 kpl

Parannusta Telia TV:n selainkäyttöön

1/1

office-925806_1280.jpg

 

Olemme tänään virallisesti julkaisseet ensimmäisen version uudesta HTML5-soittimesta. Uuden soittimen myötä Silverlightia ei enää tarvita Internet Explorer 11-selaimessa, kun sinulla on käytössäsi Windows 8.1 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä. Telia TV -palvelua voi käyttää nyt myös Edge-selaimen kautta.

Käytännössä tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, jotta voit hyödyntää uutta soitinta. Avaat vain IE11- tai Edge-selaimen ja suuntaat osoitteeseen tv.telia.fi, josta pääset kirjautumaan palveluun. Joissakin harvoissa tapauksissa voit saada virheilmoituksen siitä, että sinulla on liian monta laitetta samanaikaisesti käytössä Telia TV:ssä. Laitetiedot nollaantuvat automaattisesti 24 h välein, mutta laitetietojen nollaaminen voidaan tehdä tarvittaessa nopeammin Telia.fi- sivuilta löytyvän chatin kautta.


Mikä ihmeen HTML5?

 

HTML5 on uusin versio verkkosivujen tekemiseen yleisesti käytetystä HTML-tekniikasta. HTML5-tekniikka mahdollistaa esimerkiksi videoiden katselun verkkosivuilla ilman Flashia, Silverlightia tai muita erillisiä liitännäisiä. Sen käyttämiseen riittää, että oma selain tukee HTML5:n käyttöä, mihin useimmat selaimet jo pystyvät.

Telia TV:n uusi HTML5-pohjainen soitin saadaan ensimmäisenä Internet Explorer 11 ja Edge-selaimille ja vielä tämän vuoden aikana selaintuki laajenee muillekin selaimille, jolloin kaikilla tärkeimmillä selaimilla on käytössä täysin liitännäisvapaa soitin. Tämä mahdollistaa yhteinäisen katselukokemuksen riippumatta siitä, millä selaimella tai käyttöjärjestelmällä katsot Telia TV:tä.


Tämänhetkiset suositukset eri käyttöjärjestelmille:

 

  • Windows 7* (Internet Explorer + Silverlight)
  • Windows 8 (Internet Explorer + Silverlight)
  • Windows 8.1 (Internet Explorer)
  • Windows 10 (Windows 10 appi, selainkatseluun Edge)
  • MacOS (Chrome + Telia TV -laajennus)

 

Telia TV toimii Chromen kautta myös Windows-käyttöjärjestelmillä, mutta suosittelemme ensisijaisesti Windows 10 koneille Telia TV -applikaatiota tai Edgeä, ja vanhemmille Windows-järjestelmäversiolle Internet Exploreria.