Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori
  • 165 custom-general.kudos
  • 358 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Telia TV digiboksi tarjoilee TV- ja elokuvamaailman olohuoneeseesi

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Telia TV digiboksilla tuo kattavat TV-sisällöt suoraan olohuoneeseesi.Telia TV digiboksilla tuo kattavat TV-sisällöt suoraan olohuoneeseesi.Lukeutuvatko TV-sarjat ja elokuvat mielipuuhiisi? Rentoudutko parhaiten TV:n ääressä hyvän sarjan tai mukaansatempaavan elokuvan parissa? Oletko marathon-katsoja tykittäen omaa lempparisarjaasi monta jaksoa putkeen ja arvostatko sitä, että voit laajasta valikoimasta valita juuri tilanteeseen ja fiilikseen sopivan elokuvan katseluun? 

 

Olkoon vastaus kuinka moneen kysymykseen tahansa "kyllä", olet nyt oikean asian äärellä

 

Telia TV:n tarjonta

 

Telia TV tarjoilee kattavan valikoiman TV-sisältöä peruskanavien lisäksi katseluun. Voit halutessasi tilata erilaisia kanavapaketteja, jotka veloitetaan näppärästi samalla laskulla TV-palvelun ja mahdollisen kiinteän laajakaistan kanssa. 

 

Usealla kanavapaketilla on lisäksi oma ohjelmakirjastonsa, josta pääset valikoimaan mieleistäsi ohjelmaa katseluun itsellesi sopivaan aikaan ja itsellesi sopivissa määrin. Esimerkiksi HBO Nordic on kokonaisuudessaan ohjelmakirjastomuodossa, ja sieltä löytyy useita suosittuja sarjoja kokonaisina tuotantoina. 

 

Kattava elokuvavuokraamo tuo lisämausteen TV:n katseluun. Voit vuokrata kotisohvalta haluamasi elokuvan milloin vain, leffa on katselussasi kaksi vuorokautta vuokraushetkestä, ja sen voi katsoa vaikka useampaan otteeseen. Leffamaksut veloitetaan jälkikäteen Telia TV -laskullasi. Itse pidän erityisesti leffavuokraamon valikoimasta ja sen helppoudesta. 

 

Telia TV:n vuokraamosta voit kattavasta valikoimasta leffoja valita katseluun tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan elokuvan.Telia TV:n vuokraamosta voit kattavasta valikoimasta leffoja valita katseluun tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan elokuvan.

Mukava ominaisuus on myös catch up -toiminto. Sen piiriin kuuluvat kanavat tallentavat suurimman osan ohjelmistaan automaattisesti, ja pitävät ne viikon ajan tallennettuna. Sen lisäksi catch up mahdollistaa ohjelmien katsomisen alusta jos olet tullut TV:n pariin ohjelman jo alettua, myös pysäyttäminen sekä kelaaminen onnistuu eteen ja taaksepäin lähetyksen ollessa vielä käynnissä. 

 

Osassa digibokseista on valmius myös Youtubeen ja Netflixiin. Jos sinulla ei vielä ole Netflix-tunnuksia, niin saat ne suoraan Netflixiltä.

 

Joka kuukausi vaihtuva bonuskanava tuo vaihtelua sisältöön. Se on maksuton kanava, joka automaattisesti ilmestyy kuun vaihteessa katseluun ja vaihtuu uuteen kuukauden kuluttua. Se voi olla joko lastenkanava kuten vaikkapa syyskuinen Disney Channel tai esimerkiksi dokumenttikanava niinkuin lokakuussa Viasat Explore, tai jotain aivan muuta. Vaihtuvissa bonuskanavissa on laaja vaihtelu. 

 

Jos joskus käy niin ettet ennätä TV:n ääreen jonkun lempiohjelmasi ajaksi, voit tallentaa sen ja katsoa sopivana hetkenä myöhemmin. Tallennuspalvelu säilöö tallentamasi ohjelmat kolmeksi kuukaudeksi, ja tilaa on 3000 tunnille sisältöä. Voit tehdä tallennuksen myös etänä Telia TV -sovelluksen kautta vaikkapa puhelimelta tai nettiselaimelta, eli jos asia muistuu kesken päivän mieleen, niin ei hätää. Tallennuspalvelun saat lisäpalveluksi Telia TV:seen kuudella ja puolella eurolla kuukaudessa, itselleni erityisesti tästä toiminnosta on paljon hyötyä, koska melkein joka päivä tulee jotain ohjelmaa "väärään" aikaanLOL-hymiö

 

Näin saat digiboksin omaan olohuoneeseesi

 

Mietitkö soveltuuko Telia TV digiboksi kotiisi? Tähän kysymykseen voin ilokseni antaa vastauksen, että se soveltuu melkeinpä kenelle vaan! Kunhan sinulla on nettiyhteys riittävällä nopeudella, olkoon se Telian tai toisen palveluntarjoajan yhteys, on sinulla silloin mahdollisuus ottaa palvelu käyttöösi. Pääset tästä linkistä tarkistamaan onko kotiisi nettisaatavuutta Telialta.

 

Voit tilata digiboksin kätevästi suoraan nettisivuiltamme, asiakaspalvelukanavistamme (kuten chatista tai puhelimitse) tai Telia Kaupasta. Toimitusaika vaihtelee parista päivästä pariin viikkoon siitä riippuen, onko kotiisi tarpeen asentaa meiltä myös kiinteä nettiyhteys vai ei. 

 

Erityisen maininnan antaisin vielä laitteiden ikuiselle takuulle. Niin kauan kuin Telia TV digiboksilla -palvelusi on voimassa, on sen sisältämissä laitteissa myös takuu voimassa. Kun olet saanut digiboksipaketin kotiisi, voit katsoa asennus- ym. ohjeet asiakastuestamme.

 

Telia TV digiboksi tuo elokuva- ja TV-sisällöt kotisohvallesi.Telia TV digiboksi tuo elokuva- ja TV-sisällöt kotisohvallesi.

Mukavia katseluhetkiä!

 

Lue myös:

Yhteisön moderaattori
2 vastausta
Poistettu käyttäjä
 

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@AaTanja@  kirjoitti:

Uusimmissa digibokseissa on valmius myös Youtubeen ja Netflixiin. Jos sinulla on siis Netflix-tunnukset, niin saat helposti käyttöönotettua Telia TV:n kautta palvelun. Mikäli tunnareita ei vielä ole, niin saat ne suoraan Netflixiltä.


Piti ihan tarkistaa jos olisi kaikessa hiljaisuudessa muuttunut, mutta ei. Netflix sisältyy edelleen vain toiseksi uusimpaan digiboksiinne. Ei UHD-kykyiseen uusimpaan boksiin.

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori
  • 165 custom-general.kudos
  • 358 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Anonymous kiitos huomiosta! Näinhän se tosiaan Netflixin osalta on. Sitä ei tuohon UHD-kykyiseen Arris 5305w -malliin kuulu.

Yhteisön moderaattori