Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Telia TV sovellus selaimet (1).jpg

 


Telia TV selaintukeen on toivottu parannuksia HTML5 soittimen muodossa, jotta katselu onnistuisi kaikilla suosituimmilla selaimilla, ilman erillisiä lisäosia. Nyt tähän asiaan on tullut huomattava parannus, kun selaintuki on laajentunut kaikille yleisimmille selaimille.


Jatkossa Telia TV toimii ilman lisäosia Google Chromella, Internet Explorerilla, Microsoft Edgellä, Mozilla Firefoxilla ja Operalla. Näiden lisäksi Safarin tuki on tulossa tarjolle myöhemmin. Tämä uudistus mahdollistaa Telia TV:n katselun Windowsilla ja Applen Mac koneilla, osoitteessa https://tv.telia.fi/. Linuxille emme voi varmistaa toimivuutta, kun järjestelmäversioita on niin paljon erilaisia. Linuxin käyttäjät voivat kuitenkin kokeilla alla listattuja selaimia.

 

Selaimet jotka ovat jatkossa tuettuja
• Google Chrome versio 75 tai uudempi ja Windows 7 (+uudemmat), Mac OS X 10.10. (+uudemmat)
• Internet Explorer 11 ja Windows 8.1. (+uudemmat)
• Microsoft Edge ja Windows 10
• Mozilla Firefox versio 59 tai uudempi ja Windows 7 (+uudemmat) tai Mac OS X 10.10. (+uudemmat)
• Opera versio 47 tai uudempi ja Windows 7 (+uudemmat) tai Mac OS X 10.10. (+uudemmat)

 

Tulemme lopettamaan nykyisen Windows 10 käyttöjärjestelmälle ladattavan erillisen sovelluksen 22.1.2020, joten kannattaa siirtyä käyttämään näitä selainversioita.

 

Telia TV -sovelluksen Liiga-kanavilla nyt huomattavasti pienempi viiveTelia TV -sovelluksen Liiga-kanavilla nyt huomattavasti pienempi viive

 

Liigan kanaville pienempi viive

 

HTML5 soittimen lisäksi olemme tuoneet tuotantoon uuden tekniikan, jolla Telia TV -sovelluksen viivettä saatiin huomattavasti pienemmäksi. Kaikissa tv-tekniikoissa on aina jonkinlainen viive verrattuna siihen livetilanteeseen, jonka ihminen näkee silmällä suoraan hallilla. Viive-erot eri tv-tekniikoiden välillä ovat pienentyneet tämän uudistuksen myötä huomattavasti.

 

Viiveen pieneneminen näkyy kaikilla laitteilla, joilla Telia TV -sovellusta voi käyttää. On sinulla sitten käytössä älypuhelin, tietokone, tabletti, Apple TV tai Chromecast, niin tulet hyötymään tästä uudistuksesta merkittävästi.

 

 

Telia TV sovelluksen salasana unohtunut

 

1. Mene Telia TV -sovellukseen tai osoitteeseen tv.telia.fi
2. Valitse kirjaudu -> Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana
3. Syötä Telia TV -käyttäjätunnus (ensimmäinen kirjain pienellä) ja valitse Lähetä
4. Noudata ohjeita, jotka saat Telia TV -tiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.
5. Sähköposti tulee muutaman minuutin kuluessa ja sisältää linkin, jonka kautta pääset määrittämään uuden salasanan Telia TV -tunnuksellesi. Syötä uusi salasana molempiin kenttiin ja paina lopuksi Lähetä.

 

 

Huomioitavaa:
Voit kirjautua yhtä aikaa Telia TV -sovelluspalveluun viidellä (5) eri laitteella ja katsoa sisältöä kahdella (2) laitteella yhtä aikaa. Kirjautumiseksi lasketaan jokainen laite tai selain, joilla palvelua olet käyttänyt. Jos kirjautumismäärät ylittyvät, nollautuu laitetiedot automaattisesti 24h sisällä.

 

 

Testaa ja kerro miltä vaikuttaa?

 

Lue myös nämä

 

 

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Telia-TV-selaintuki-laajenee-parannuksia-myos-Liigan-katseluun/ba-p/197454
Linkki kopioitu
16 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Telialla olen työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä toimin Telia Partion jäsenenä ja täällä Yhteisössä moderaattorina. Vahvasti myös Liigan parissa mukana! :)