Telkkari kännykässäsi ja tabletissasi, formulat ja paljon muuta!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10307 kommenttia

 


 


 


Hetkinen, mitäs meillä kohta onkaan käsillä? Ai niin joo, formulakausi 2015 lähestyy! Kuuletko jo moottorien ärjynnän?


 


Tiesithän, että muunmuassa nämä ja paljon muuta sisältöä saat kännykkääsi/tablettiisi sekä tietokoneellesi, voit katsella suosikkikiohjelmiasi missä ja milloin haluat!


 


Sonera Viihteen Netti- ja mobiilipalvelu tuo telkkarin puhelimeesi, tablettiisi ja tietokoneellesi. Voit katsoa suoria tv-lähetyksiä ja kanavapaketteihin sisältyvien laajojen ohjelmakirjastojen tallenteita silloin kun se sinulle parhaiten sopii.


 


Asiakkaanamme saat formulat kuuden kuukauden ajaksi puoleen hintaan. Älä missaa lähestyvän kauden viimeisiä testejä, kauden aloituksesta puhumattakaan. Formulat ja muu urheilu näkyvät tarjoushintaan Sonera Viihteen Netti- ja mobiilipalvelussa, MTV Total Sport -kanavapaketin kautta. Paketti maksaa siis ensimmäiset 6kk vain 9,90eur/kk ja siitä eteenpäin 19,95eur/kk (ei määräaikaisuutta). Tarjous on voimassa 29.3.2015 asti.


 


Täältä löydät ohjeet Sonera Viihteen Netti- ja mobiili -palvelun tilaamista sekä käyttöönottoa varten --> linkki.


 



 


 


Erinomaisia katseluhetkiä missä ikinä menetkin :)


 


Ps. Tsekkaa täältä mitä muita kanavapaketteja Sonera Viihteen Netti- ja mobiilipalvelu sisältääkään --> linkki.


 


 



13 kommenttia

Hyvä palvelu!

Hei. Tilasin tänään tuon Mtv total sportin, elikkä tuon netti ja mobiilipalvelun. Ette tietenkää tue kuvan heittämistä puhelimesta telkkariin ja tätä mahdollisuutta ei ole tulossakaan?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro iceeman ja tervetuloa Klaaniin :)


 


Olet oikeassa, tässä palvelussa ei ole tuota ominaisuutta mutta mielestäni se on tähän tulossa myöhemmin 🙂 Varmistan ja palaan asiaan tässä blogissa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Anteeksi kun vähän kesti mutta tosiaan asia on kuten muistinkin että tällaista "mirrorin" -ominaisuutta ei ole tällä hetkellä mutta se on meidän kehityslistalla.


 


Olehan iceeman ja muutkin siis tämän suhteen kuulolla. Aikataulusta en tiedä sanoa mutta alustavasti vaikuttaa siltä että tulossa se siis on - tavalla tai toisella - ja kirjoitan blogipostauksen kun ominaisuus on eetterissä :)

Hei, kävin Sonera-kaupassa noutamassa Formula-paketin. Ostaessani pakettia minulle kerrottiin, että samaan aikaan formuloita voi katsella 3:ssa laitteesssa, mutta kotona havaitsin, ettei annettu tieto pidäkään paikkaansa. Kaiken huippu selvisi viikonloppuna mökillä, kun viriteltiin F1 kisakatsomoa, kuvaa ei pystynyt siirtämään telkkariin hdmi-kaapelilla, eikä myöskään Apple TV:llä. Mikä idea tälläisessä on ? Onko tulossa muutos asiaan, vai onko vaihdettava takaisin vanhaan systeemiin ?

 

Näistä rajoituksista olisi vähintäänkin mainittava selkeästi, koska tuskin kenellekään tulee edes mieleen, ettei kuvaa voi katsoa siinä kokoluokassa kuin haluaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Morjesta Aleksi1960 ja tervetuloa Klaaniin :)

Saamasi info on osin totta, tarkoittaa sitä että yksiä ja samoja tunnuksia voit käyttää useissa eri laitteissa - eli katsoa vaikka formuloita useilla eri laitteilla - mutta ei tosiaan yhtä aikaa.


 


Yleisesti ottaen, jos on tarkoitus katsoa samoja ohjelmia useilla laitteilla yhtä aikaa niin silloin pitää hankkia jokaiselle laitteelle omat tunnukset (tunnukset ovat ilmaiset) ja jos kyse on maksukanavista niin jokaiselle tunnukselle omat kanavapaketit joista menee sitten oma maksunsa.


 


Meidän palvelu on tosiaan tarkoitettu mobiililaitteille ja tietokoneelle, esimerkiksi sonera.fi:ssä tästä puhutaan näin: "Sonera Viihteen parhaat palvelut ovat nyt saatavilla puhelimessa, tabletissa ja tietokoneella". Pahoittelut siitä että tuolla ei suoraan ole mainintaa siitä että kuvaa ei voi siirtää vaikka tabletista telkkariin mutta palvelu on tarkoitettu käytettäväksi tosiaan edellä mainituissa laitteissa. Ohjeissa ja vinkeissä tästä on lyhyt maininta mutta pyydän että tästä lisättäisiin maininta myös sonera.fi:lle.


 


Tässä blogissa vähän aikaisemmin iceeman kyseli tuota samaa asiaa ja mahdollisuus hyödyntää kuvaa vaikka telkkarissa on meidän tuotekehityksen työlistalla :)

Tilasin viihteen ja ongelmia riittää mobiilissa. Ei toimi Windows 10 koneessa millään selaimella. Edge ei tue Silverlightia, IE11 ei toimi, Firefox ei toimi. Virheilmoitus on Cs13:6036, johon Chatilla eivät osaa vastata ja neuvovat tekemään vikailmoituksen. Ainoa mobiilaite, jolla toimii on Lumia 1020. Kanavapaketti on MTV Total Sport. Muitakin ostettuja paketteja minulla on, mutta ne eivät yllättäen näy mobiilissa, vaikka viihteen mainostettiin näkyvän kaikissa laitteissa. Minulla on myös Nokian tabletti, jossa RT 8.1. Siinä viihde ei tietenkään toimi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Exosaaja ootko kokeillut Win10:ssä Windows Kaupasta löytyvää Sonera Viihde -sovellusta? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Exosaaja! Täällä lisää tuetuista laitteista ja selaimista : https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Laitevaatimukset-ja-asennus?id=86a62af9-f16e-4553-b95f-b0fd57ae0ca7

Miksi kukaan chatissä ei kertonut tätä Pumpsin vinkkiä? Kokeilin selaimilla ja mikään ei toiminut. Tuo kaupasta ostettu Sonera viihde sovellus toimi heti.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Exosaaja Itse luin täällä Klaanissa n. 1-2kk sitten juttua samanlaisista ongelmista. Tuolloin Soneran asiantuntija suositteli uudemmilla Windowseilla käyttämään nimenomaan tuota sovellusta, sillä sen suorituskyky ja toimivuus on huomattavasti parempaa kuin millään selaimella. Sitä en tiedä, miksi tuolla Chatissa ei näin osattu neuvoa. Mutta hyvä juttu, kun on tälläinen yhteisöllinen helppikanava niin useammat henkilöt voivat pohtia ratkaisuja ongelmiin. ☺️

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

 vien terveiset chat-tekijöille, tässä tuli :lta hyvä vinkki :)

Todettakoon vielä, että yllätyksekseni Mobiiliviihde toimii myös Nokian RT 8.1 tabletissa Soneran sovelluksella!

Vastaa