Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

V sport+ suomi telia tv.jpg

V -kanavilla sekä kanavapaketeissa 1.10. tapahtuvien muutosten yhteydessä avaamme Telia TV:n käyttäjille V sport+ Suomi -kanavan vapaaseen katseluun. Hyppää kanavalle ja nauti monipuolisesta urheilutarjonnasta!

 

KEille V sport+ suomi -kanava avataan?

Avaamme kanavan kaikille Telia TV digiboksi- ja kaapelikorttiasiakkaille, sekä Telia TV -sovellukselle niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu. Voit tilata Telia TV:n käyttöösi verkkosivuiltamme. Saat tilauksen yhteydessä myös yhden maksuttoman leffavuokrauksen sovelluksen vuokraamoon.

 

Milloin kanava on näkyvissä Telia TV:ssä?

Kanava on näkyvissä perjantaina 1.10. automaattisesti kaikille. Kanava on auki toistaiseksi.

 

Mitä teen, jos kanava ei näy?

Jos kanava ei tule automaattisesti näkyviin, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

  • Telia TV digiboksi: sammuta digiboksi ja käynnistä se uudestaan
  • Telia TV sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään
  • Telia TV kaapelikortti: tee kanavahaku uudestaan

 

Mitä V Sport+ suomi -kanavalla esitetään?

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi näet kanavalla valikoituja otteluita jalkapallon osalta Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistoon saapuu myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

 

Lue myös:

 

 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/V-sport-Suomi-kanava-vapaassa-katselussa-1-10-2021-alkaen/ba-p/229815
Linkki kopioitu
6 kommenttia 👇
soittajaeino
Vakiokalustoa

Huomasin uutisen ja se tuntuu hyvältä. Koska minulla on Telian kaapelikortti ollut jo kauan, saan siis uuden kanavan katsottavaksi ilmaiseksi. Harvinaista.

 

Urheilun puolella en ole ahkera katsoja, koska olen enemmän kulttuurin kuluttaja. Kuitenkin tuo uusi kanava V Sport+ tuntuu jotenkin järkevältä. Esimerkiksi talviurheilulajit (maastohiihto, mäkihyppy, alppilajit)  ja Formula 1:n  ei-maksulliset osuudet ovat varmaan kiinnostavia monille suomalaisille ja ehkä hieman itseänikin. 

 

Jalkapalloa on tarjolla muuallakin. Tässä on valittu tietty tarjonta ulkomailta. En ole alan tuntija, mutta ainakin tuo on ilmaista katsottavaa. Aihe on mielestäni ok.

 

Amerikkalainen jääkiekon NHL ja amerikkalainen jalkapallo - ne olisin jättänyt pois kokonaan. Se on vain mielipiteeni. Ehkä sitä näytetään toivottavasti vain vähän. 

 

 

Jimla
Kommentaattori

Kortilla katselu ei ole sama asia kuin vapaa katselu. 

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Näkyy vapaasti myös Telia TV-sovelluksella, kun on jokin kanavapaketti tai tallennuspalvelu tilattuna. Itsellä jälkimmäinen ja tuli tuo kanava heti automaattisesti perjantaina.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@soittajaeino Mukava kuulla että uusi kanava miellyttää. Ja vapaassa katselussa kanava on tosiaan toistaiseksi, eli tarkkaa päättymispäivää ei ole vielä määritelty. Monipuolisesti tuolla on eri urheilulajeja katsottavissa, joten jokaiselle penkkiurheilijalle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista 🙂

soittajaeino
Vakiokalustoa

No niin.

Vsport + suomi katosi näkyvistä kaapelitelevisiosta! Se oli ilmeisesti vain väliaikainen kokeilu ja kanavan esittely.

 

Katsoin virallisen kanavaluettelon ns. kanavakartasta, joka on selkeä ja hyvä tiivistelmä kaikista tarjolla olevista maksukanavista. Sieltä tuo uusi kanava puuttui kaapelikortin kanavien joukosta. 

 

Jostain syystä kuukauden bonus-kanavat poistettiin aikaisemmin. Jos niitä olisi ollut vielä, saisi kokeilla uusia kanavia. Tietenkin, jos Telia haluaa toimia näin, niin käy sekin: Eli kerrotaan erikseen kustakin kokeilujaksosta.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@soittajaeino  Vsport + Suomi -kanava on edelleen jakelussa. Siellä vain oli tarjolla niin SD kuin HD kanavakin, ja nyt tuo SD kanava on poistunut jakelusta kokonaan. Nyt siis jäljellä on HD-versio, ja se löytyy kanavapaikalta 185. Jos kyseinen kanava ei sinulla näy niin kokeilehan kanavahakua uudemman kerran, se pitäisi auttaa. 


 

Tietoa kirjoittajasta
Olen yksi Telia Yhteisön moderaattoreista sekä Telia Partion jäsen. Kirjoittelen ajoittain juttuja Yhteisöön ja osallistun keskusteluihin.