Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viasatin kuukauden peli_Patrik Laine copy.png

 

Edit 13.3. NHL-kausi on keskeytetty koronaviruksen vuoksi, joten myös Viasatin kuukauden peli jää ainakin maaliskuun osalta näyttämättä. Tauon kestosta ei ole tällä hetkellä tietoa.Tuomme kevään aikana kerran kuukaudessa yhden NHL- tai KHL -ottelun Viasatin valikoimasta vapaaseen katseluun Telia TV Extra -kanavalle.

Ensimmäinen matsi on vuorossa jo tulevana lauantaina 22.2. parhaaseen katseluaikaan, kun vastakkain asettuvat pudotuspeliviivan tuntumassa olevat Philadelphia Flyers ja Winnipeg Jets. Molemmat joukkueet kaipaavat kipeästi lisäpisteitä, joten panosta ottelusta ei tule puuttumaan. Jetsissä suomalaisväriä edustaa huikeaan vireeseen äitynyt Patrik Laine, joka on matkalla yhden kauden piste-ennätykseensä. Peukut pystyyn, että myös Jetsin suomalaispakki Sami Niku nousee takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Ottelua seurataan tiiviisti myös NHL-studiossa, jota isännöi tuttuun tapaan Iiro Harjula. Asiantuntijoina nähdään Ville Nieminen ja Esa Pirnes ja ottelun selostaa Antti Mäkinen. Studiolähetys alkaa klo 19.30 ja itse ottelu klo 20.05.

Telia TV Extra -kanava näkyy kaikille TV-asiakkaillemme veloituksetta tekniikasta riippumatta. Jos sinulla ei ole vielä Telia TV -palvelua, voit tilata maksuttoman tunnuksen Telia TV -sovellukseen sivuiltamme.

Seuraavasta ottelusta tiedotetaan aina 1-2 viikkoa etukäteen täällä Telia Yhteisössä.

Kaikki NHL-matsit ja KHL:n huippuottelut näet Viasat Jääkiekko -paketilla.

Lue lisää:
Paras katselukokemus ja kattavimmat sisällöt Telia TV -palvelulla ja Telian laajakaistalla
NHL-kausi tarjoaa ennätysmäärän studiolähetyksiä ja yli 120 prime time -ottelua

Telia TV selaintuki laajenee – parannuksia myös Liigan katseluun

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Viasatin-kuukauden-peli-Telia-TV-uutuutena-Huippujaakiekkoa/ba-p/200852
Linkki kopioitu