peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53024 Jäsentä
152368 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

ARRISVIP4302W lämpeneminenHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎23-07-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

ARRISVIP4302W lämpeneminen

Motorolan tilalle Telia lähetti liittymän uusimisen yhteydessä ARRIS -merkkisen boxin. Asennus kävi nopeasti ja kaukosäädin pelittää hyvin TV:nkin kanssa, kun sain paristot sujaututeksi nihkeästi avautuneeseen koteloon. Kesä on lämmin mutta niin on ARRISkin. Motorolaan verrattuna boksin pinta on lähes kuuma, vaikka laite ei ole toiminnassakaan. Niinpä olen ottanut virtapistokkeen irti laitteesta, kun lopetan katselun. Samalla sammuu häiritsevän kirkas punainen valo laitteen edessä ja takana. Onko kyseessä vika vai ominaisuus?

0 tykkäystä
3 vastausta
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 813
2/4

Vs: ARRISVIP4302W lämpeneminen

Hei. On normaalia, että Arris lämpenee huomattavan, jopa käsin kosketeltuna epämiellyttävän kuumaksi. Tuo punainen valo on optisen audioulostulon valo. Voihan sen aukon peittää vaikka teipinpalalla, jos valo häiritsee. Kunhan katsoo, ettei itse aukkoon mene mitään ylimääräistä sisään ja teipin saa tarvittaessa irti. Mikään virallinen neuvo tää ei ole, joten omalla vastuulla.

Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 813
3/4

Vs: ARRISVIP4302W lämpeneminen

Niin ja edessä oleva valo on laitteen valmiustilan merkkivalo.

0 tykkäystä
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 344
4/4

Vs: ARRISVIP4302W lämpeneminen

Kuumana tosiaan käy, ja dvr moduuli toki myös kuumana kun siellä sisällä kovalevy pyörii 5000-7400 kierrosta minuutissa jos sattuu olemaan sellainen lisävaruste käytössä. (pitää ostaa erikseen Telialta, vain Telialta ostettu kovalevy voidaan liittää boksiin.)

Arris on käytännössä aina toiminnassa, vaikka sen kaukosäätimestä sulkisitkin. Kaukosäätimen "power off" näppäin käytännössä vain katkaisee kuva- ja äänisignaalin välityksen hdmi- sekä 3,5mm liitäntöihin. (molemmista saadaan kuva ja digitaalinen ääni ulos tässä boksissa) Jos omistat kovin hitaan yhteyden (adsl) kannattaa boksi katselun lopuksi jättää SD tasoiselle kanavalle, sillä boksi varaa lähetteelle kaistaa aina kun sen virtajohto on seinässä.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
0 tykkäystä