ARRISVIP4302W lämpeneminen


Motorolan tilalle Telia lähetti liittymän uusimisen yhteydessä ARRIS -merkkisen boxin. Asennus kävi nopeasti ja kaukosäädin pelittää hyvin TV:nkin kanssa, kun sain paristot sujaututeksi nihkeästi avautuneeseen koteloon. Kesä on lämmin mutta niin on ARRISkin. Motorolaan verrattuna boksin pinta on lähes kuuma, vaikka laite ei ole toiminnassakaan. Niinpä olen ottanut virtapistokkeen irti laitteesta, kun lopetan katselun. Samalla sammuu häiritsevän kirkas punainen valo laitteen edessä ja takana. Onko kyseessä vika vai ominaisuus?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei. On normaalia, että Arris lämpenee huomattavan, jopa käsin kosketeltuna epämiellyttävän kuumaksi. Tuo punainen valo on optisen audioulostulon valo. Voihan sen aukon peittää vaikka teipinpalalla, jos valo häiritsee. Kunhan katsoo, ettei itse aukkoon mene mitään ylimääräistä sisään ja teipin saa tarvittaessa irti. Mikään virallinen neuvo tää ei ole, joten omalla vastuulla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Niin ja edessä oleva valo on laitteen valmiustilan merkkivalo.

Kunniamerkki +14

Kuumana tosiaan käy, ja dvr moduuli toki myös kuumana kun siellä sisällä kovalevy pyörii 5000-7400 kierrosta minuutissa jos sattuu olemaan sellainen lisävaruste käytössä. (pitää ostaa erikseen Telialta, vain Telialta ostettu kovalevy voidaan liittää boksiin.)


Arris on käytännössä aina toiminnassa, vaikka sen kaukosäätimestä sulkisitkin. Kaukosäätimen "power off" näppäin käytännössä vain katkaisee kuva- ja äänisignaalin välityksen hdmi- sekä 3,5mm liitäntöihin. (molemmista saadaan kuva ja digitaalinen ääni ulos tässä boksissa) Jos omistat kovin hitaan yhteyden (adsl) kannattaa boksi katselun lopuksi jättää SD tasoiselle kanavalle, sillä boksi varaa lähetteelle kaistaa aina kun sen virtajohto on seinässä.

Vastaa