Alueuutiset


Minne katosi kanavapaikka 992 Pohjois-suomen alueuutiset? Nyt näkyy vain 991 eli Lapin alueuutiset. 992 häipyi juhannuksen tienoissa. Olisu kiva seurata tätäkin kautta oman alueen tapahtumia. Näkyyhän tuo tietysti toistaiseksi vielä katolla olevan antennin kautta, mutta pikkuisen ylimääräistä kiusaa tämä kanavan katoaminen aiheuttaa! ☹️


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Millä paikkakunnalla käytät TeliaTV:tä ja mitä vaihtoehtoja digiboksisi asetuksissa näkyy aluekanavien valinnoissa, jos painat kaukosäätimestä Menu  ja valitset Asetukset ja katsot sieltä alhaalta löytyvät paikalliskanavien valinnat?

 

Asetuksista löytyvät myös Kanavalistat. Onko käytössäsi jokin oma itse luomasi kanavalista vai kaikki kanavat?

Käytän digiboxia Suomussalmellla, joka on melko kaukana varsinaisen Lapin alueen rajalta. Omia kanavalistoja en käytä ja nyt näyttää myös Kainuun ja Oulun alueen paikallislähetykset ilmauneen ohjelmaoppaaseen jossa välillä olinäkyvissä vain Lapin alueuutisten kanava jolle digiboxi käänsi  automaattisesti lähetyksen alkaessa. Veikkaanpa, että ongelma oli jossainreitinverkon jutussa, joka jostain syystä luuli käyttöpaikan sijainnin Lappiin. Mutta ongelma näyttää nyt poistuneen! Kiitokset :smileyhappy: !

Hieno homma, että ongelma poistui! :smileyhappy:

Vastaa