Apple tv

  • 16 April 2017
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Hankin Ruutu paketin mobiilin ja tarkoitus katsella myös Apple tv:n kautta. Jostain syystä ei onnaa. Peilatessa kuva näkyy kunnes siirryn c moore kanaville. Kuva häviää mutta ääni tulee kotiteatterin läpi. Mikähän tässä mättää? Apple tv on kait 3-polvee, kaukosäädin on kapea hopeatikku. 

 

Ilmeisesti vain uusimpaan Apple tv versioon saa suoraan Telia-tv apsin?

 

t. Timo


1 kommentti

Moi,

 

Varmistaisin ensin että käytätkö Airplay peilausta vai puhdasta Airplay toimintoa? Meinaan, että Airplay peilausta emme tue, ja sen kautta tapahtuu juuri niin kuin kuvasitkin.

Sen sijaan puhdas airplay (TeliaTV palvelun videosoittimen alareunassa on Airplay ikoni jota klikkaamalla voit asettaa Airplayn päälle) toimii oikein. testasin just 3. version AppleTV:llä ja kaikki CMoren + muutkin kanavat näkyivät ongelmitta puhdasta Airplayta käytettäessä.

Laita vastinetta onko kyseessä tuo edellä mainitsemani epäily vai onko palvelussasi joku tilikohtainen ongelma. Jos tilikohtainen ongelma (eli käytät puhdasta airplayta niin kuin ohjeistin) mutta kuva ei silti näy niin tehokkain ja nopein tapa ongelman korjaukseen on tehdä vikailmoitus asiakaspalveluumme.

Oman AppleTV:n version tunnistamiseen lisäapua löytyy seuraavasta osoitteesta: https://support.apple.com/en-us/HT200008

 

Ja oikeassa olet, vain uusimpaan 4. version appleTV laitteeseen saa TeliaTV appsin sisään.

Vastaa