BBC Brit tekstitys epäsynkassa

  • 13 April 2015
  • 4 kommenttia
  • 41 katselukertaa

Tänään sitten aukesivat BBC Brit HD ja BBC Earth HD Surf-pakettiin - tosin pitkän kaavan kautta: piti soittaa niin asiakaspalveluun kuin vikapalveluunkin, ennen kuin kanavat tosiasiassa aukesivat. BBC Earth aloittaa vasta huomenna eikä siinä suomenkielistä tekstitystä taida ollakaan, mutta BBC Britissä on. Hyvin näkyy tekstit, mitä nyt ravaavat pari minuuttia kuvan edellä. Osaan englantia lähes yhtä hyvin kuin suomea, joten en välttämättä tarvitse tekstitystä, mutta siltikin: saisiko tekstityksen synkkaan kuvan kanssa? Kiitos jo etukäteen!


4 kommenttia

Valitus takaisin: nyt on tekstit synkassa. Oliko vika omassa boksissa vai lähetyspäässä, jää nyt selvittämättä. Toivottavasti tilanne pysyy samanlaisena.

Hieno juttu että lähti pelittämään synkassa!


Nyt vain nauttimaan kanavien tarjonnasta. :)

No, synkkaa tai epäsynkkaa, sitä ei nyt tiedä, koska vaikka tekstit näkyvät, kuvaruutu on musta. Kuva ei näy, ääni ei kuulu, mutta tekstit vilkkuvat ruudulla. BBC Earth näkyy niin kuin näkyä kuuluukin. Mitä tapahtui tässä tänä aamuna, sillä yöllä vielä Top Gearin Patagonia-jaksot olivat tallentuneet kuvan ja äänen kanssa?

Jep, vastasinkin tuohon toiseen ketjuun jokunen aika sitten, että kyse on tosiaan vikatilanteesta, joka on korjauksessa. :)

Vastaa