BBC brit pikselimössöä

  • 13 April 2015
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Muilla vastaavaa ongelmaa?

Signaalitaso tippuu välillä nollaan...

BBC earth näkyy oikeen hyvin... 

Kiva nauttia uudesta kanavasta.... :smileysad:

 


7 kommenttia

Meillä ei näy edes pikselimössöä, meillä on musta ruutu, jossa tekstit vain iloisesti vilkkuvat. Vieressä BBC Earth näkyy sellaisena kuin kuuluukin. Kanava oli ollut vielä viime yönä, sillä Top Gearin Patagonia-jaksot olivat tallentuneet aivan normaalisti - tosin EPG oli ensimmäisen osan osalta sen verran heittänyt, että ensimmäiset minuutit eivät olleet tulleet mukaan - mutta nyt yhdeltätoista, kun kanavaa yritin katsoa, näytössä oli vain musta ruutu. Töpselin otin boksista pois vähäksi aikaa, mutta ei apua: BBC Brit on edelleen musta. Seuraavaksi haen vikapalvelun numeron ja lähden kuluttamaan eurojani sitten heidän kanssaan kinaamalla.

 

Ei Sonera nyt sitten tätäkään saanut onnistumaan. Olisi pitänyt arvata sen kaiken muun sekoilun jälkeen.

No niin, soitto vikapalveluun kertoi, että ongelma on valtakunnallinen. Ihan kiva, että ei tarvitse olla ongelman kanssa yksin... Olisiko sitten niin, ettei enää huomenna tarvitsisi soitella Soneran vikapalveluun näiden kahden kanavan takia? Pidetään peukkuja pystyssä...

Jeps, vikatilanne on kyseessä, meiltä löytyy tiedote aiheesta täältä.


 


Korjauksessa on parhaillaan, pyritään saamaan nopeasti kuntoon. :)


 


 

Joo... 

Ja lukee että olis korjattu, mutta täällä ainakin sama juttu edelleen...

 

Jos kuva näkyy mutta se on pikselimössöä, kannattaa kokeilla vielä kerran virittää kanavat uudestaan ja testata toinen antennijohto. Jos ongelma jatkuu näistä huolimatta niin ei muutakuin vikailmoitusta tulemaan kanavasta vikapalveluun päin. Ainakin testikuvan perusteella itse lähetyksessä ei ole ongelmaa.

 

Vikailmoituksen voi jättää joko soittamalla tai suoraan omien sivujen kautta kirjautumalla.

Moi.

 

BBc Brit ja Earth ja Eurosportit on pikselimössöä Rovaniemellä, Keskusta Valtakatu


@te3hpurp@  kirjoitti:

Moi.

 

BBc Brit ja Earth ja Eurosportit on pikselimössöä Rovaniemellä, Keskusta Valtakatu


Onko kyseessä kaapeli-tv? Tässä tilanteessa suosittelemaan hakemaan kanavat uudelleen. Mikäli tämäkään ei auta tilanteeseen, niin ottaisitko yhteyttä meihin niin pääsemme katsomaan tilannetta tarkemmin.

Vastaa