Beck jaksot 35-38 C More:lla


Moi, Onko todellakin niin että vuonna 2018 julkaistuista Beck-elokuvista (järjestyksessä 35-38) vain viimeisin löytyy CMore:n ohjelmakirjastosta. Jos muutkin löytyy, käytän tilaisuutta haukkua Telia TV:n hakutoimintoja!


Kuvittelin taas maksaneeni jostain ihan muusta...


 


 


edit merja_J: otsikkoa muokattu


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @nicke121 ja tervetuloa Telian yhteisöön!


Itsekin olen katsellut vastikään noita Beck elokuvia ja on vielä katsomatta ainakin tuo 35. Aiemmin löytyi ainakin 36 ja 37 Telia TV CMoren ohjelmistosta, mutta enää ei näytä olevan saatavilla. Eikä muuten ole saatavilla suoraan CMorestakaan, vaikka siellä pitäisi olla kaikki Beck elokuvat :smileysurprised:


Maksullisena vuokraleffana nuo kyllä löytyvät :smileymad:


Löytyy kyllä nuo vanhemmat ja myös niitä missä ei Beckiä näyttele Peter Haber :smileytongue:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Jaksot 36 ja 37 puuttuvat tosiaan myös C Moren omasta kirjastosta. Itse ehdin katsoa Telia Tv:n kautta nuo jaksot 35-38 ja muistankin ihmetelleeni että miksi osa noista on niin vähän aikaa katsottavissa. Nyt ne ovat sitten poistuneet sekä meiltä että C Morelta. Uskoisin että sopimusteknisiä juttuja koska eivät ole kirjastoista katsottavissa. Pikaisella googlettelulla sain selville että esim. jakso 37 - Vailla aikomusta on esitetty maanantaina 30.4. C More First -kanavalla. Liittyisikö sitten tähän että niitä esitettäisiin nyt maksukanavan puolella ja myöhemmin lisättäisiin takaisin kirjastoon, mene ja tiedä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @nicke121!


Kysyin tätä asiaa myös CMorelta suoraan. Sieltä vastattiin, että esitysoikeudet noihin Beck elokuviin 35-37 ovat päättyneet jo 28.2. Tästä syystä niitä ei löydy edes CMoren palvelusta suoraan. Kyseisten Beck elokuvien lisenssi on ollut tavallista lyhyempi. 


Beck 38 on katsottavissa vielä 31.5. saakka!


Puuttuvat Beck elokuvat tulevat kuulemma takaisin myöhemmin tämän vuoden loppupuolella CMorelta tiedotettiin vielä.


Saas nähdä jaksanko itsekkään odotella loppuvuoteen vai vuokraisiko tuon Beck 35, joka jäi katsomatta.

Kunniamerkki +14

Tässä tulikin taas hyvin esille yksi näiden suoratoistopalveluiden miinuspuoli, eli itselle mieluinen sisältö ei olekaan ikuisesti katsottavissa. Kyseinen julkaisu löytyy bluraynä cdonista http://cdon.fi/elokuvat/beck_35_-_beck_35_-_omaa_vertasi_(blu-ray)-42549939 josta ainakin Beck fanina itse ajattelin sen tilata, kuten nämä muutkin uudemmat (37 ja 38 ei vielä br julkaisua) samalla kertaa huolimatta siitä että kyllä katsoin ne heti kunhan tulivat ensi iltaan. Tallensin toki Arriksen kovolle, mutta mitäs sitten jos kovo menee rikki tai boksin malli vaihtuu? Niinpä niin..

Vastaa