Bonuskanavien kategoriavaihtoehdot


Onko jatkossa telia tv:n kuukausittaiseksi bonuskanavaksi tulossa muitakin kuin lasten kanavia. Esimerkiksi nyt on ollut heinäkuun kanavana Cmore Junior ja elokuun kanava on taas Cartoon Network.

 

Olisi mukava saada muidenkin kategorioiden kanavia myös bonuskanaviksi, koska noiden kanavien katsojaryhmä on kuitenkin melko marginaalinen.

 

Myös silloin kun oli tuo Discovery-sopimus neuvottelujen johdosta avattu kanavia näkyväksi, niin lähes kaikki kanavat olivat noita lasten kanavia. :smileysurprised:


2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Taitaa olla nin tarkkoja sopimukset näiden suhteen mitä kanavia siellä bonuskanavina näytetään. Olisihan se toki asiakkaan kannalta kiva että siellä voisi olla vaikka Cmoren/Viasatinkin tasoisia kanavia kk bonuskanavana. Aika turha tuo nykyisellään on itsellenikin, eipä ole koskaan tainnut olla sellaista kanavaa jota olisin oikeasti katsonut.

Moi @markusklaani ja @tilasto! Bonuskanavana on ollut muitakin kuin lasten kanavia, mutta ymmärrän pointtinne ja pistän samantien palautetta eteenpäin. Bonuskanaviin vaikuttaa mm. sopimustekniset seikat, mutta voi myös olla, että näin kesälomien aikaan halutaan erityisesti huomioida lapsiperheitä kanavien valinnan suhteen :)

Vastaa