peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
55990 Jäsentä
157784 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus


Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 88
1/6

C More

C More on ilmoittanut lisäävänsä urheilutarjontaansa myös Espanjan La Ligan, mutta tiedossa ei ole, esitetäänkö sitä lainkaan TV-kanavilla vai pelkästään suoratoistona. Tiedustellessani asiasta C Morelta sieltä vastattiin, että C Moren suoratoisto on tulossa myös Telian asiakkaille. Sama palvelu on näköjään jo sekä Elisan että DNA:n asiakkailla. Tiedustelen siis, milloin tämä C Moren suoratoisto saadaan myös Telialle? Miksi Telian on kaikissa palveluissa oltava joko heikoin tai viimeisin? Vähintäänkin korvauksena tämän ns. uuden tallennuspalvelun häiriöistä/viivästymisestä kenties ensi vuoteen, C Moren suoratoisto olisi jonkinlainen korvaus ja maineenpalautus asiakkaita kohtaan. (Älkääkä vastatko vain, että neuvotteluja käydään)

5 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 763
2/6

Vs: C More

Vielä emme ole saaneet lisätietoa kuinka noita otteluita esitetään. Näytetäänkö niitä operaattorin toimesta tai pelkästään suoratoistona. Asia selviää varmasti lähiviikkojen aikana, ennen kauden alkua. Tuohon C Moren suoratoistopalveluun palailemme myös heti kun meillä on siitä uutta kerrottavaa.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-09-2018
Kirjoituksia: 1
3/6

Vs: C More

Tämä on oikeasti kiinnostava aihe, toivottavasti cmoren suoratoistopalvelun käyttöönotto Telialla etenee hyvää vauhtia. Odotellessa...

Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 306
4/6

Vs: C More

Elisa ja DNA ajattelevat asiakkaitaan. Heidän asiakkaillaan on ollut jo pitkään käytössään myös C Moren suoratoistopuolen valikoima. Telia ei jostain syystä halua tehdä sopimusta C Moren kanssa. C Morelta pn vastattu, että he haluaisivat tarjota samanlaisen sopimuksen myös Telian kautta C Moren tilanneille kuin Elisalla ja Dna:lla on. Mikä tässä on Telialle niin vaikeaa?

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 763
5/6

Vs: C More

Toistaiseksi C Moren suoratoistopalvelua ei meidän kautta ole saatavilla mutta homma etenee taustalla koko ajan. Kerromme kyllä heti kun aiheesta on uutta tiedotettavaa.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎04-09-2018
Kirjoituksia: 79
6/6

Vs: C More

Telia on ostamassa Bonnieria johon kuuluu cmore, odottavat varmaan että saadaan kauppa päätökseen. 

0 tykkäystä