peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52973 Jäsentä
152208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ


Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 68
1/6

C More

C More on ilmoittanut lisäävänsä urheilutarjontaansa myös Espanjan La Ligan, mutta tiedossa ei ole, esitetäänkö sitä lainkaan TV-kanavilla vai pelkästään suoratoistona. Tiedustellessani asiasta C Morelta sieltä vastattiin, että C Moren suoratoisto on tulossa myös Telian asiakkaille. Sama palvelu on näköjään jo sekä Elisan että DNA:n asiakkailla. Tiedustelen siis, milloin tämä C Moren suoratoisto saadaan myös Telialle? Miksi Telian on kaikissa palveluissa oltava joko heikoin tai viimeisin? Vähintäänkin korvauksena tämän ns. uuden tallennuspalvelun häiriöistä/viivästymisestä kenties ensi vuoteen, C Moren suoratoisto olisi jonkinlainen korvaus ja maineenpalautus asiakkaita kohtaan. (Älkääkä vastatko vain, että neuvotteluja käydään)

5 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
2/6

Vs: C More

Vielä emme ole saaneet lisätietoa kuinka noita otteluita esitetään. Näytetäänkö niitä operaattorin toimesta tai pelkästään suoratoistona. Asia selviää varmasti lähiviikkojen aikana, ennen kauden alkua. Tuohon C Moren suoratoistopalveluun palailemme myös heti kun meillä on siitä uutta kerrottavaa.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-09-2018
Kirjoituksia: 1
3/6

Vs: C More

Tämä on oikeasti kiinnostava aihe, toivottavasti cmoren suoratoistopalvelun käyttöönotto Telialla etenee hyvää vauhtia. Odotellessa...

Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 252
4/6

Vs: C More

Elisa ja DNA ajattelevat asiakkaitaan. Heidän asiakkaillaan on ollut jo pitkään käytössään myös C Moren suoratoistopuolen valikoima. Telia ei jostain syystä halua tehdä sopimusta C Moren kanssa. C Morelta pn vastattu, että he haluaisivat tarjota samanlaisen sopimuksen myös Telian kautta C Moren tilanneille kuin Elisalla ja Dna:lla on. Mikä tässä on Telialle niin vaikeaa?

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
5/6

Vs: C More

Toistaiseksi C Moren suoratoistopalvelua ei meidän kautta ole saatavilla mutta homma etenee taustalla koko ajan. Kerromme kyllä heti kun aiheesta on uutta tiedotettavaa.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-09-2018
Kirjoituksia: 26
6/6

Vs: C More

Telia on ostamassa Bonnieria johon kuuluu cmore, odottavat varmaan että saadaan kauppa päätökseen. 

0 tykkäystä