Cmore ja uefa champions league

  • 19 September 2018
  • 2 kommenttia
  • 30 katselukertaa

Cmorella lupaillaan nähtäväksi kaikki jalkapallon mestarien liigan ottelut. Telia tv:n ohjelmakirjastossa ei pääse näkemään kuitenkaan kuin cmore1 cmore2 kanavien tarjoamat ottelut. Milloin lisäätte nähtäväksi palveluun mahdollisuuden katsoa myös muut kierroksen ottelut?

Erikoista jos samalla hinnalla ei saa saman tasoista palvelua.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15



Hei @Kankero ja tervetuloa Yhteisöön! 


 


Cmore -suoratoistopalvelussa ja operaattorien kautta myytävissä Cmore Total /-Sport kanavapaketeissa ja niiden ohjelmakirjastoissa tosiaan saattaa olla sisältöeroja. Meillä on käytettävissä nuo tietyt kanavapaikat, josta näytämme livenä ottelut ja ne tallentuvat myös myöhemmin katsottavaksi kirjastoon. Kaikkia pelejä ei näille live-kanaville saada mahtumaan, jolloin ne eivät meidän kautta ole  katsottavissakaan. 


 


Parhaillaan on työn alla saada myös nuo Cmore -suoratoistopalvelun sisällöt meidän asiakkaillemme näkyviin, tästä varmasti vielä ilmoitamme kun tarkka ajankohta on tiedossa! :smileyhappy:

Hiukan *******ettu olo on juuri näistä Cmore -suoratoistopalveluiden ohjelmien eroavaisuuksista Telian kautta!?

Kun nyt on mainostettu esim. Tuntematon Sotilas (uusin) Cmorella katsottavissa ja minulla on kallis Cmore (Cmore Total) -kanavapaketti Telialta +Telia Tv -ohjelmakirjastot, niin en näekään ilmaiseksi tätä elokuvaa, vaan 5eur vuokrahinnalla..

Sama paketti, samalla hinnalla ostettuna Cmorelta suoraan, niin näkisinkin ko. elokuvan ilmaiseksi!

Hienosti hoidettu (*******us) taas Telialta..

Vastaa