peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152212 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Digiboksi langattomastiVakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎18-08-2009
Kirjoituksia: 199
1/2

Digiboksi langattomasti

KS https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-digiboksi/kayttoonotto-ja-asennus-tv

 

Tuolla lukee, että kun käynnistää boksin silleen, että ethernet piuha on irti, tulee wifi valikko. No ei tule, tulee virheilmoitus, että yhteyttä ei saada muodostettua.

Mulla on Arris VIP4302 Digiboxi

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎18-08-2009
Kirjoituksia: 199
2/2

Vs: Digiboksi langattomasti

Ratkaistu. Vanha digiboksi

0 tykkäystä