Etätallennuksen parannusehdotus

  • 4 August 2017
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei, ehdottaisin netin kautta käytettävään etätallennukseen yhtä tärkeää parannusta: Päivämäärän valinta ja kanavaliukusäädin pysyisivät koko ajan näkyvillä yläreunassa kun hakee mitä äänittäisi viikolla. Nykyisin pitää aina scrollata edestakaisin aamupäivän ja iltaohjelman välillä kun vaihtaa päivää tai hakee eri kanavia. Elikkä kun haluaa äänittää jotain iltaisin tulevaa ohjelmaa (vaikka elokuvia), niin joutuu joka kerta scrollaamaan takaisin aamupäivän ohjelmiin jotta nuo valinnat tulevat esiin ja voi vaihtaa päivää seuraavaan tai siirtää "kanavaliukuria" eteenpäin.....

Onhan siinä ylhäällä ne nuolinappulat millä siirrytään kanavissa eteen tai taakse, mutta päivää pystyy muuttamaan vain scrollaamalla takaisin yläreunaan niin että päivämäärävalinta tulee näkyville.
Tuo nykyinen on todella epäkäytettävää, koittakaa vaikka itse....


2 kommenttia

Morjens @Pmeklin ja kiitos paljon kehitysehdotuksesta! :smileyhappy:

Välitän ehdottomasti tämän ehdotuksen eteenpäin ko. palvelun kehityksestä vastaaville henkilöille. Kaikki tämän kaltainen, suoraan käyttäjiltä tuleva palaute on hyvin arvokasta ja sitä kautta pystytään parhaiten kehittämään koko palvelua eteenpäin.

Kunniamerkki +6

Ihan vastaavan kehitysehdotuksen tein 6.6.2014 tehdyssä netti-tv:n käyttäjäkyselyssä.

 

Joten en henkeä pidättelisi tämän ehdotuksen toteutuksen suhteen...

Vastaa