peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Etätallennuslupa evättySuutari
Rekisteröitynyt: ‎18-04-2015
Kirjoituksia: 28
1/5

Etätallennuslupa evätty

Aivan yllättäen en enää pystykään etätallentamaan, vaan saan ilmoituksen, että käyttämälläni tunnuksella ei ole etätallennuslupaa. Kuitenkin on aina ollut. Eikä mikään ole muuttunut, paitsi että sopimukseni on katkolla. Haluan etätallennuksen takaisin, se on minulle tärkeä toiminto. 

0 tykkäystä
4 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
Kirjoituksia: 371
2/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Tarkista ensin, onko verkkotallennusominaisuus kytkettynä Telia TV:hen ja kytke se tarvittaessa uudelleen päälle. Kirjaudu täältä Telia Tunnuksella tai pankkitunnuksilla sisään, klikkaa TELIA TV ja seuraavasta ruudusta klikkaa Verkkotallennus.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7

0 tykkäystä
Highlighted
Suutari
Rekisteröitynyt: ‎18-04-2015
Kirjoituksia: 28
3/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Kiitos vastauksesta!

 

Olen kirjautunut tunnuksilla, joita olen käyttänyt jo pitkään. Alun perin siis tunnistautunut pankkitunnuksilla. En pääse katsomaan onko verkkotallennus kytketty päälle, koska "uutta tilausta käsitellään parhaillaan" (tällainen ilmoitus tulee, että ei voi tehdä muutoksia koska tilausta käsitellään). Määräaikainen sopimukseni on päättymässä ja olen (ilmeisesti) tehnyt jatkotilauksen. Sekin oli todella hankalaa. Minulla on ollut verkkotallennus käytössä jo vuosia ja se on myös uudessa tilauksessani. Ei kai sitä noin vain voi katkaista useaksi päiväksi kertomatta siitä asiakkaalle... Se on minulle tärkeä toiminto ja käytän sitä paljon.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 178
4/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Oliko sulla vielä tallessa laajakaistatunnukset? Samat millä pääsee telian sähköpostiin. Jos on niin kirjauduppa niillä omille sivuille ja testaa etätallennusta. Siellä nimittäin on yleistä vikaa ettei noilla teliatunnuksilla onnistu etätallennuksen laittaminen osalla asiakkaista. Se on tutkinnassa ja korjauksessa.

Pongasitko hyvän viestin --> klikkaa "Tykkää"
Saitko avun probleemaasi --> klikkaa "Hyväksy ratkaisuksi"
Omilla Sivuilla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7


 


0 tykkäystä
Suutari
Rekisteröitynyt: ‎18-04-2015
Kirjoituksia: 28
5/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Kiitos, tämä auttoi etätallennukseen. En kuitenkaan päässyt sillä tunnuksella tänne Yhteisöön, vaan jouduin kirjautumaan uudelleen toisella tunnuksella, sillä joka ei nyt anna etätallentaa, vaikka on toiminut monta vuotta. 

0 tykkäystä