peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Etätallennuslupa evättyKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-04-2015
Kirjoituksia: 28
1/5

Etätallennuslupa evätty

Aivan yllättäen en enää pystykään etätallentamaan, vaan saan ilmoituksen, että käyttämälläni tunnuksella ei ole etätallennuslupaa. Kuitenkin on aina ollut. Eikä mikään ole muuttunut, paitsi että sopimukseni on katkolla. Haluan etätallennuksen takaisin, se on minulle tärkeä toiminto. 

0 tykkäystä
4 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
Kirjoituksia: 531
2/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Tarkista ensin, onko verkkotallennusominaisuus kytkettynä Telia TV:hen ja kytke se tarvittaessa uudelleen päälle. Kirjaudu täältä Telia Tunnuksella tai pankkitunnuksilla sisään, klikkaa TELIA TV ja seuraavasta ruudusta klikkaa Verkkotallennus.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-04-2015
Kirjoituksia: 28
3/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Kiitos vastauksesta!

 

Olen kirjautunut tunnuksilla, joita olen käyttänyt jo pitkään. Alun perin siis tunnistautunut pankkitunnuksilla. En pääse katsomaan onko verkkotallennus kytketty päälle, koska "uutta tilausta käsitellään parhaillaan" (tällainen ilmoitus tulee, että ei voi tehdä muutoksia koska tilausta käsitellään). Määräaikainen sopimukseni on päättymässä ja olen (ilmeisesti) tehnyt jatkotilauksen. Sekin oli todella hankalaa. Minulla on ollut verkkotallennus käytössä jo vuosia ja se on myös uudessa tilauksessani. Ei kai sitä noin vain voi katkaista useaksi päiväksi kertomatta siitä asiakkaalle... Se on minulle tärkeä toiminto ja käytän sitä paljon.

0 tykkäystä
Highlighted
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 189
4/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Oliko sulla vielä tallessa laajakaistatunnukset? Samat millä pääsee telian sähköpostiin. Jos on niin kirjauduppa niillä omille sivuille ja testaa etätallennusta. Siellä nimittäin on yleistä vikaa ettei noilla teliatunnuksilla onnistu etätallennuksen laittaminen osalla asiakkaista. Se on tutkinnassa ja korjauksessa.

Pongasitko hyvän viestin --> klikkaa "Tykkää"
Saitko avun probleemaasi --> klikkaa "Hyväksy ratkaisuksi"
Omilla Sivuilla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7


 


0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-04-2015
Kirjoituksia: 28
5/5

Vs: Etätallennuslupa evätty

Kiitos, tämä auttoi etätallennukseen. En kuitenkaan päässyt sillä tunnuksella tänne Yhteisöön, vaan jouduin kirjautumaan uudelleen toisella tunnuksella, sillä joka ei nyt anna etätallentaa, vaikka on toiminut monta vuotta. 

0 tykkäystä