Formula-lähetykset Sonera Viihteessä huonontuneet?


En tiedä onko kyse ominaisuudesta vaiko viasta, mutta Formula-lähetysten seuranta näyttäisi ensimmäisen aika-ajon perusteella heikentyneen viime vuodesta. Jo alkanutta lähetystä ei voi aloittaa alusta kuten ennen.

 

Aiemmin alkanut lähetys löytyi MTV Max HD:n ohjelmakirjastosta ja sitä pystyi alkaa katsomaan vaikka puoli tuntia livelähetyksen alkamisen jälkeen. Nyt ohjelmaa ei ole ilmestynyt kirjastoon vaikka lähetys on päättynyt jo puoli tuntia sitten. Milläköhän viiveellä Formula-lähetykset tulee kirjastoon?

 

Viime kaudella Formula-lähetyksen katsomisen pystyi aloittamaan alusta kesken live-lähetyksen myös Ohjelmaoppaan (Guide) kautta. Ohjelmatiedoissa on Play-kuvake, jolloin sai valita meneekö live-lähetykseen vai aloittaako ohjelman alusta. Nyt se ei onnistu vaan menee aina live-lähetykseen.

 

Onkohan tässä kyse tietoisesta palvelun huonontamisesta, yleisestä vikatilanteesta vaiko minun liittymässä/laitteistossa olevasta viasta?

 

Sonera Viihteen Mobiiliversiosssa nuo ominaisuudet muuten toimivat. Kirjastosta tai Ohjelmaoppaasta pystyi aloittamaan tämänaamuisen aika-ajolähetyksen alusta kesken live-lähetyksen.


22 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Minä myöhästyin aika-ajoista heti kärkeensä, damn! :)

Mutta, ainakin minulla toimi ok, selasin "info"napin kautta aika-ajojen kohdalle (sama kuin ohjelmaopas) ja painoin "ok" niin pääsin katsomaan aika-ajoja ihan niinkuin pitää. Hox, tämä siis varmaan vartti sen jälkeen kun aika-ajolähetys oli jo päättynyt. Kokeilin nyt myös ohjelmaoppaan kautta ja homma toimi myös sieltä.

Eli kyse ei ole ainakaan yleisestä ongelmasta. Oletko kokeillut vielä uudelleen?

Unohdin kertoa että livelähetyksen jälkeen pääsen kyllä ohjelmaoppaan tai info-napin kautta aloittamaan ohjelman. Mutta kesken lähetyksen se ei onnistunut kuten vielä viime kaudella onnistui, eli ei kysy enää että aloitetaanko ohjelma alusta.

 

Eikä tosiaan löytynyt Ohjelmakirjastostakaan kuin vasta reilun tunnin kuluttua lähetyksen loppumisesta. Mielestäni viime kaudella ohjelma ilmestyi kirjastoon melkein heti kun lähetyskin alkoi, eli sitäkin kautta onnistui ohjelman aloittaminen vähän myöhässä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
En kerennyt aikaisemmin ennenkuin nyt kisa on jo ohi. Huomasin saman, noin vartti kisan jälkeen sitä ei ole vielä ohjelmakirjastossa. Ja infonapin kautta selaamalla ko ohjelman kohdalle sitä pääsee kuitenkin katsomaan, kuin myös tuon ohjelmaoppaan kautta.

En muista miten tuo meni viime vuonna mutta mehän selvitetään tämä, hyvä kun toit esille! 🙂
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@mpiki kirjoitti:

Unohdin kertoa että livelähetyksen jälkeen pääsen kyllä ohjelmaoppaan tai info-napin kautta aloittamaan ohjelman. Mutta kesken lähetyksen se ei onnistunut kuten vielä viime kaudella onnistui, eli ei kysy enää että aloitetaanko ohjelma alusta.


 


Eikä tosiaan löytynyt Ohjelmakirjastostakaan kuin vasta reilun tunnin kuluttua lähetyksen loppumisesta. Mielestäni viime kaudella ohjelma ilmestyi kirjastoon melkein heti kun lähetyskin alkoi, eli sitäkin kautta onnistui ohjelman aloittaminen vähän myöhässä.




Näin se kuuluisi toimia tälläkin kaudella. Meidän tekniikan puoli tutkii ongelmaa parhaillaan. Hyvä kun ilmoittelit tästä ongelmasta, niin saadaan tilanne korjattua jatkoa varten.

miten tämä homma edistyy..?

huomasin että myöskään ennakkotunnelmat ,varikkosuora lähetykset ym.. ei löydy ohjelmakirjaston sivulla??

eli ei voi katsoa näitä jälkikäteen. onko muilla samoja ongelmia?

on kyllä näkynyt kaudella 2014..

 

Terv.

c.johansson

Tilanne näyttäisi olevan edelleen selvityksessä. Livelähetysten kanssa aloita alusta toiminteen kelauksen kanssa voi vielä ilmetä ongelmaa. Catchup toiminnon pitäisi nyt formulalähetysten kanssa toimia.

tänään ei toimi enään mikään.. "aloittaa ohjelman alusta" antaa virhe koodi: 602

ja ohjelmakirjasto on täysin mykkä.. sieltä ei näy enään mitään..

 

Terv.

c.johansson

Ohjelmakirjasto näyttäisi täällä toimivan joten kannattaa kokeilla ohjelmiston poisto digiboksille. Ohjeet löydät täältä. Livelähetysten kanssa ilmenevä ongelma Aloita alusta toiminnon kanssa on selvityksessä.

 

Mikäs näissä F1-tallennuksissa on nyt pielessä? Jo kolmas kerta kun olisin halunnut aloittaa kesken olevan lähetyksen alusta, mutta eipä taaskaan onnistu. Guiden tai ohjelmakirjaston kautta jos yrittää niin herjaa "Yhtesyvirhe, ole ystävällinen ja yritä myöhemmin uudelleen. Virhekoodi: 602". Kokeilin myös Mobiiliviihteen kautta, eikä lähetystä saa aloitettua sieltäkään alusta.

 

Tämä siis MTV MAX HD -kanavalla juuri tulevasta F1 Espanjan aikajosta. Ei joko tallennu tai tallennus ei anna katsoa kesken lähetyksen.

 

Samaan aikaan MTV Sport 1 ja 2 -kanavilla olevat Jääkiekon MM -kisat sai aloitettua lausta kesken lähetyksen.

 

Jotakin siis ryssitty tänä vuonna noiden Formula-lähetysten kanssa. Ja formulat on oikeastaan ainoa syy miksi tätä MTV Total -pakettia olen tänä vuonna jatkanut :(

Sama ongelma mulla. Ennakkolähetykset pystyy katsoon formuloista jälkikäteen, mutta itse aika-ajot ei aukea, vaan yhteysvirhe. MM-kiekko toimii kuten pitää.

Reititin ja digiboxi resetoitu, eikä auta!

Nyt sunnuntaiaamuna Mobiiliviihteen kirjastosta löytyy kahdet aika-ajot. Klo 14:55 tulleen livelähetyksen tallennus ei avaudu edelleenkään, mutta illalla klo 19:30 tullut jälkilähetys toimii. Eipä voi yhtään luottaa että tämän päivän kisan pystyisi katsomaan muuta kuin livenä. Erittäin huonosti toiminut palvelu tänä vuonna :(

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Itselläni toimi eilen ihan hienosti Formuloiden aikaan lähetyksen aloittaminen alusta kesken kisan. Tässä voisi olla fiksuinta resetoida digiboksi, jotta ongelma tulisi kuntoon. Tästä ei siis ole tällä hetkellä mitään aktiivista vikatilannetta tutkinnassa. Mikäli ei ongelma näillä vinkeillä ratkea, niin sitten olisi hyvä tehtä vikailmoitus omien sivujen kautta, jotta pääsevät ongelmaa tutkimaan.

Kimiltä oli kyllä harmillisen vaisu kisa :(

Joo, itse kisalähetys toimi Sunnuntaina, mutta katsoin sen alusta livenä kun palveluun ei voi luottaa.

 

Digiboksin resetointia ei kannata joka väliin suositella, ei se ongelmaa poista jos sama ongelma on Mobiiliviihteen puolella.

 

Jos näihin viesteihin vastaa niin kannattaa lukeakin nämä ettei ihan puutaheinää vastaile ;)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10
Tänään ei löytynyt viihde mobiilista formulan vapaita harjoituksia olleekaan. Tulevatko ne näkymään siellä. Entä tuleeko kuitenkin tärkeimmät eli aika-ajot sekä itse kisa olemaan maxin ohjelmakirjastossa sonera viihde mobiili puolella.

Itsekin tänään ihmettelin kun piti katsella noita harjoituksia, mutta en niitä ainakaan löytänyt mistään. Viime kaudella nuo tosiaan vielä ainakin näkyi. Onko nuo sitten kokonaan poistunut vai onko vain hetkellinen ns ongelma?

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Ovat eri paikoissa kirjastossa. Osa on Formula 1 .... ja osa on MTV Sport ...

 

..mutta olin näköjään puusilmä. Harjoituksia en minäkään sieltä löytänyt.

 

Löysinpäs lopulta. Ovat Australia ...

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Kiitos tiedosta, siellähän ne oli . Itse en vilkaissut jotenkin tuli mieleen, että oli elokuva nimeltä australia. Olisi pitänyt arvata ja vilkaista tarkemmin. Tietää tulevaisuudessa.

Joo löytyi näköjään, kiitokset vinkistä. Tämä nyt ei liity formuloihin, mutta onko muilla esim. tekstit hävinneet kesken ja ne saa hetkeksi näkyviin kun laittaa tekstin pois ja valitsee suomen? Jotenkin ihmettelen tätä kun tekee nyt esim tuossa 24 lontoossa tai no tehnyt jo pari viikkoa, mutta nyt alkoi mennä pois useasti että oli pakko kysellä miten muilla?

Elisan uudet kaapeli F1-kanavat: MTV Sport F1- On Board MTV Sport F1- Varikko MTV Sport F1- Sijainti MTV Sport F1- Data MTV Sport F1- Kohokohdat Onko soneralle tulossa samat ? Vai ovatko jo peräti jossain, kaapelikanavien uusi haku ei ainakaan tuottanut tulosta...

Nämä Formula1-lisäkanavat näyttävät löytyvät jo ainakin Maxivisionilta (kk sitten jo lisätty), sekä nyt myös Elisan kaapelista ja Elisa Viihteestä. Koska ovat tulossa Sonera Viihteeseen?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Formulan lisäkanavia on meille tulossa kolme:


 



  1. MTV Sport: F1 Varikko

  2. MTV Sport: F1 On Board

  3. MTV Sport: F1 Sijanti


Nuo kanavat on lisätty Viihteen mobiilipalveluun MTV Total ja MTV Total Sport -kanavapaketteihin. Normi viihteessä sekä kaapeli tv:n puolella näitä ei näy. Lähetyksissä on pieni viive varsinaiseen lähetykseen nähden eikä kanavilla ole selostusta. Katseltavissa kuitenkin jo nyt tulevan viikonlopun kisoissa! Jos Mobiiliviihteen tunnarit puuttuu, kannattaa käydä tilaamassa ne tästä. Ja jos jompi kumpi noista kanavista on jo normi viihteen puolella tai kaapelissa, saa sen maksutta Mobiiliviihteeseen! 


 


 


@Merja_J kirjoitti:

kaapeli tv:n puolella näitä ei näy. 

 

 


 

tämäpä "yllätys"

 

Vastaa