Häiriö Viihteen tallennuksissa 2.0


Aloitan uuden ketjun, koska edellisessä Häiriö Viihteen tallennuksissa -ketjussa pikalinkit toimivat vain 10 ensimmäiselle sivulle. Sivuja on reilusti enemmän, koska ongelma on iso.  Tämänkin ongelman voisi korjata.

 

 

Sonera Viihteen Digiboksin kautta ohjelmaopas on muuttunut tänä keväänä sietämättömän hitaaksi. Ohjelmien selaaminen parin päivän päähän kestää useita minuutteja.

 

Kierrän ongelman haku-painikkeen kautta. Katson jokaisen kanavan erikseen. Näin ohjelmien tallentaminen käy ilman hermojen menettämistä, vaikka on hidasta edelleen.

 

Tänään ohjelmien nauhoitus ei ole toiminut Ohjelmaoppaan Haku-toiminnon kautta. Ainoastaan ohjelmien muistutus on toiminut. Kyseessä on normaali MTV3-kanava. Esimerkiksi huomenna tuleva Grillikuume-ohjelma ei toiminut.  Ohjelmaoppaan kautta tuon ohjelman sai nauhoitettua normaalisti. Mutta ohjelmaoppaan kautta ei saa nauhoitettua huomenna subilta tuleevaa Penny Dreadfulia. Tulee ERROR 3.

 

Mitkähän neljä lahjaleffaa tulevat ensi viikonlopuksi? Kiitos.

 

 

Kirjoitustasi on muutettu, koska viestin tekstissä oli viallinen HTML. Viallinen HTML on poistettu. Lue viestisi uudestaan ja lähetä se jos olet tyytyväinen.


90 kommenttia

Jälleen tallennusta yritettäessä: yhteysvirhe 524. Toimikin jo toista viikkoa ilman ongelmia...

No, menivät korjaamaan ongelmat jollekin ja tuloksena, ongelmien paluu niille joilla ei ongelmia ollut. Tätä pelkäsin,  mutta näin yleensä käy.

Ihmeellinen tämä Sonera, saa jatkuvasti vikaa päälle. Taaskaan ei tallenna. Jatkuvat tallennukset jäivät tallentumatta. Ei voi yhtään luottaa, toimiiko.Osaamattomutta vai välinpitämättömyyttä?

Vaikka kuinka sammuttaja ja "buuttaa" boxin niin tallennuksia ei löydy . Tulee virhekoodi 521. Kohta menee hermot
Kunniamerkki +4
Sama vika täälläkin!!!
Nyt on taas alkanut ongelmat. Digiboksi jättää tallentamatta ohjelmia jotka on ajastettu. Ja olen vielä tarkistanut ennen ohjelman aloitusta että tallennuksen kuvake on ohjelman nimen vieressä, eli sen pitäisi alkaa mutta kun tarkistan niin se ei ole alkanut. Sen lisäksi on taas alkanut ongelmia että Tallennuksia ei pääse katsomaan heittää erilaisia virhekoodeja. Koittakaa nyt *******e kirjata ongelmia tai antakaa kunnon hyvitys. Koska olen vakavasti harkinnut sopimuksen katkaiseminen ja siirtymistä Elisa Viihteeseen!

Vika näköjään toistaiseksi osittain korjattu, tallenteet alkoi toimia täällä 21.00, mutta tallennuksia ei voi vieläkään asentaa, sanoo vaan että kyseinen kanava ei tue tallentamista verkkoon. Voitte tilata tallentavan blaa blaa.... Joka kanava herjaa samaa.

Samaa olin tulossa ihmettelemään, että mikä on, kun ei saa uusia tallennuksia asennettua! Milloinkahan korjaantuu...

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Menin tänään sonera viihteeseen ja tv ohjelmat näkyi mutta kun yritin laittaa ohjelmia ajastukselle sain virhekoodi 521 ja ei löytänyt myöskään tallennettuja ohjelmia. Otin chattiin yhteyden ja kysyin onko yhteyksissä ongelmia ja ei kuulemma ole. Mutta nyt kun tulin tänne huomaan että taas on muillekin ihmisille tullut virhekoodia joten olisi pitänyt tietää että vika on soneran päässä eikä omissa laitteissa. Tein boxin resetoinnit ja kun laitoin uudestaan käyttäjätunnuksen ja salasanan ja ilmoitti ettei saa yhteyttä palvelimeen. Meni puolisen päivää ja nytten illalla taas näyttää ainakin hetken toimivan katsotaan kuinka kauan.

Eikö olisi helpompaa kun ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kysyy missä vika niin sanotaan suoraan että siellä päässä tällä hetkellä ei tarvii asiakkaan koko päivän vedellä johtoja pois ja resetoida laitteita. Nyt en varmaankaan ollut ainoa tänään ongelman kanssa, muuallakin ketjuissa samoja ongelmia. Kävin netissä katsomassa myös häiriökartan jotta näkisin ongelmat mutta ei oltu sinnekään laitettu, hyvä idea laittaa häiriöt nettiin ei tarvii ottaa välttämättä yhteyttä heti asiakaspalveluun mutta sinne voisi nopeamminkin tiedot tulla. Nyt on ollut vaan niin paljon ongelmia tämän viihteen oton jälkeen, että jokainen ongelma vaan kasvaa mittasuhteissaan. Palvelu ollut n.2 1/2 kuukautta ja kaikki laskut virheellisiä ja mobiili viihdekin vietiin pois ja tuli maksulliseksi vaikka piti olla ilmainen kun on viihde palvelu muuten hankittu, 2 reklamaatiota jo tässä ajassa. Joten toivoisi jo ongelmattoman  viihde palvelun ja ainakin paremman asiakaspalvelun jos vikoja esiintyy. Parempaa huomista odottaen.

Samaa teki äsken täälläkin. Mitä tahansa kanavaa yritti tallentaa niin herjasi ettei kanava tue tallennusta.  Buuttauskaan ei auttanut.Kirjauduin omille sivuille ja heitin tallennukset sieltä kautta.. Ja nyt kun (3min myöhemmin) kokeilin tallentaa boxin kautta niin kaikki toimi taas ihan hyvin.

Voi ei, täällä alkoi taas tallenteet herjaa virhekoodia. Onneks tää käynnissä oleva vielä näkyy, mutta mitä minä teen sen jälkeen 😞 korjatkaa jo se vika!!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Tämä on ollut siitä kimurantti että ensin on näyttänyt että korjaus saatiin tehtyä http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/vika-ja-hairiotiedotteet?id=144613 mutta sitten probleema palasikin http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/vika-ja-hairiotiedotteet?id=144616. Korjaustyöt on kuitenkin käynnissä, pahoittelut ongelmista.
Taitaa olla laaja vika. Jälleen kerran jää talletukset katsomatta. Vikailmoitus tehty.

Tällaisia palvelukatkoksia ei vain yksinkertaisesti saa tapahtua. Talletus on tärkein ominaisuus.
Olenko ainoa/kuvittelenko vai huonokiko verkkotallenteiden kuvan laatu reilusti eilisen vian jälkeen?

Kaikille asiakkaille pitäisi toimittaa ilmaiseksi TAI erittäin halvalle tallentava digiboksi.

 

Tallenusvikoja ollut kuukausia, viikottain joku tallennusogelma.

Tallennusongelma estää tallentamisen mikä on ehkä oleellisin Viihteen palvelu.

 

Joku ratkaisu näihin jatkuviin vikoihin on saatava. Kuukausimaksut kyllä kelpaa mutta vastineeksi ei saa toimivaa palvelua.

Vastaa