Häiriö Viihteen tallennuksissa


 Mitä nyt taas??? 14.4 tallennetut ohjelmat kaikki kadonneet listoilta omia aikojaan. Olisi ollut nyt sopivasti aikaa katella niitä. Voitteko selvittää tän heti ja palauttaa ne ohjelmat mieluummiin tän illan aikana. Voi juma............ että alkaa ottaa pattiin! Päivällä ei myöskään ottanu vastaan tallennuksia. Virhekoodia vaan pukkaa. Piuhat on revitty taas moneen kertaan pois ja takas, pois ja takas. Mitä pitää tehdä täällä päässä?Ohjeita kaipaan.


176 kommenttia

Ja taas ilmoitus häiriöistä verkkotallennuksessa. Joutuu taas kyttäämään joskohan tallennus onnistuu. Pitkään jatkunut tämä häiriö ja epätietoisuus. Miten voi vika kestää näin kauan?

Etätallennus tuntuu ainakin vielä arpovan mitä haluaa tallentaa, osaa menee tallennukselle ja osa ei... Kiitos Sonera tästäkin vähästä, ainut kehu mitä puljulle voi antaa on netin toimivuus.

Osaako joku sanoa, mitkä elokuvat tulevat korvauksena vapuksi näkyviin?

Valikkosivulla ilmoitus "verkkotallennuksessa tällä hetkellä häiriöitä. Häiriöt ovat selvityksessä. Pahoittelemme tilannetta". Lue lisää>>
Kun valitsee tuon lue lisää kerrotaan, että vika pn korjattu ja palvelu toimii normaslisti.

Siis onko sitä vikaa vielä, vai onko se korjattu ????

joo aika hiljasta ollu tiedottamisen suhteen, itellä ainakin etätallennukset häviää välillä, että kai siellä vielä jotain shaibaa on menossa...

Kyllähän tämä on nyt mennyt vielä huonosta huonommaksi. Viat lisääntyneet sitten alun ongelmien. Ja vian kesto on jo yli kaks viikkoa! Eihän tämä voi olla mahdollista tänä päivänä ettei vikaa saada korjattua! Alussa sentään toimi jotkut tallenteet omien sivujen kautta, nyt ei enää ollenkaan. On todella stressaavaa ja rasittavaa joka päivä muistaa tehdä tallennukset telkkarin kautta. On myös enemmän sääntö kuin poikkeus että tallenteet loppuvat hieman kesken :womanfrustrated:. Tiedotus on edelleen heikkoa. Tallennustoiminto on myös ainut mitä Sonera viihteeltä käytän ja haluan ja nyt kun se ei pelitä, niin mistä maksan? Jos tän kaiken pa**an jälkeen tulee hyvityksenä (jos edes hyvitystä tulee) jotain mitä en tarvitse, niin voi hel***ti!

Viihteen etätallennuksessa on edelleen häiriötä. Joissain tapauksissa tallennus voi tosin onnistua virheilmoituksesta huolimatta. On kuitenkin suositeltavaa, että tallennukset tekee nyt väliaikaisesti digiboksin kautta, vaikka se ei yhtä kätevää olekaan.

 

Lisäksi tallennuksista puuttuu 10 minuutin lisäaika lopusta, ja jos ohjelma-aika venyy, tallennus jää kesken. Tämäkin ongelma on selvityksessä.

 

Näistä ja muistakin vioista löytyy lisätietoa vika- ja häiriötiedotteista.

 

Hyvityksistä pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian, mahdollisesti jo huomisen aikana.

Ja hyvitykset sitten lienevät noudattavan samaa linjaa kuin tähän saakka. Eli, mitä parempi asiakas olet, sitä vähemmän hyvitetään, jos yhtään mitään. Nimittäin, tähän saakka saamani hyvitykset ovat olleet sitä, että olen saanut näkymään määräajan joitakin kanavia, jotka jo ennestään näkyy - et sillei.

Melkein tänään jo tuli tiedotus hyvityksistä, ovat varmaan kuukausi Al Jazeeraa(
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

4 elokuvaa tuli tänään viestinä  hyvityksenä.Ajalla 30.4-3.5....joutaaha täs ny kattomaan.:smileyhappy:

Onko niistä hyvityksistä kuulunut mitään? Edellinen kirjoitti neljästä elokuvasta hyvityksenä, onko muilla samaa? Itse en kyllä tuommoista "hyvitystä" hyväksy, kyllä se täytyy ihan laskussa hyvittää, muuten menee asiakkuus soneran kanssa poikki saman tien.

Joo tuli viesti että neljä elokuvaa saa ilmaiseksi katsoa videovuokraamosta. Hetken jo ehdin ajatella, että no ihan ok...kunnes menin videovuokraamoon...

 

Ne on neljä ennalta määrättyä elokuvaa, joista kaksi olen jo nähnyt ja kaksi ei todellakaan kuulu minun kohderyhmään.

 

Jos olisi ollut neljä täysin vapaavalintaista leffaa, niin korvaus olisi alkanut jo olla vähän sinnepäin, mutta tällaisenaan tämä on täysin riittämätön ja turha.

 

Ei tässä oikeasti kohta enää tiedä mitä tämän Viihteen kanssa tekisi...HYVITYSTÄ odotellessa....

Monelle nämä neljä lahjaleffaa ovat olleet oikein positiivinen asia. Moni on tykännyt leffoista, ja tässä vapun aikaan on hyvin aikaa niitä katsellakin.


 


Harmi jos leffoista ei löytynyt miellyttäviä valintoja.


 


Vinkkinä vielä, jos joltain puuttuu sieltä tuo Lahjaleffa -menu, boksin boottaus tuo sen näkyville. :)

nyt CAMOON sonera!! tämmöstä *******aa tarjootte oikeesti asiakkaille monen viikon ongelmista!!! leffat, jotka on jokainen nähny, paitti tuo Onneliannelipanneli, joka ei nyt ihan osu omalle kohdalle. kirosanojen määrä on loputon tämän kanssa, minä en ainakaan tämmöstä hyväksy. Ees ehtis muutenkaa kattoo niitä... nuo teidän ajat on jotain aivan hirveetä kuraa, 3 viikon ongelmat ja 4 päivää aikaa kattoo vanhoja leffoja... kas ku ei jotain 40-luvun mustavalkosuomalaisia? 

 

Onneksi on kesän alkuu tämä *******a irtisanottu, Elisaa odotellessa <3

 

sitä _OIKEAA_ hyvitystä odotellessa, kiitoksia sonera "sonta".. pahoitteluni kielestä, mutta nyt on oikeesti mitta täynnä.

Minulla oli ennestään 3 elokuvalippua mihin tahansa elokuviin. Nyt kun olemme kahta lahjaelokuvaa katsoneet, niin huomasin että aikaisemmin saadut elokuvaliputkin kuluivat...

@naur1s kirjoitti:
Minulla oli ennestään 3 elokuvalippua mihin tahansa elokuviin. Nyt kun olemme kahta lahjaelokuvaa katsoneet, niin huomasin että aikaisemmin saadut elokuvaliputkin kuluivat...

Voi ei..

Ei nyt millään hyvällä, mutta tämä "hyvitys" on ihan pelkkää v**tuilua asiakkaita kohtaan. Kukahan Soneralta tunnustautuu tämän idean isäksi/äidiksi. Paras hyvitys olisi jos joku tulisi esiin ja tunnustaisi ettei osata tehdä toimivaa tuotetta. Sen jälkeen voisi luvata, että laitetaan perusasiat kuntoon ja vasta sen jälkeen jatketaan rahastusta vuokraamoilla ynnä muilla hötöillä.

Omasta puolestani pyydän ystävöllisesti hyvityksen keksijää survomaan leffat hanuriinsa.

Nyt valot päälle siellä soneran päättävissä elimissä. Lahjavuokrat on kiva hyvitys mutta itse pitää saada valita ne leffat. Näistä "lahjoista" yksikään ei ole sellainen jonka katsoisin vapaaehtoisesti. Miksen voisi saada vaan ne neljä vapaavalintaista vuokraa tästä tallennussekoilusta...

@RaMaria kirjoitti:

Moikka @Merja06 ja tervetuloa Klaaniin!

 

 

Tuossa on tosiaan vikatilanne, eli tuo 10 minuutin lisäaika tallennuksissa puuttuu.

Tämä on meillä korjauksessa, tämän kanssa huhkitaan hiki hatussa. Meidän vikatiedotteisiimme päivitetään lisätietoa aiheesta. :)


Ja Sonera Viihteen asiakkaille niitä vikoja vuonna 2015 piisaa! Tervetuloa joukkoon kärsivään.

Ihan tosissanneko aiotte vain jollain hemmetin lahjaleffoilla hyvittää noin pitkän tallennusten toimimattomuuden? Ehdottaisin että jokainen ottaa kuluttajaneuvojaan yhteyttä ja tiedustelee, että onko ihan kohtuullinen hyvitys kyseessä, epäilen että ei. Kuitenkin todella olennainen osa viihdepalvelua tuo tallennus. Mitä soneran väki sanoo? Ilmeisesti sopimus on ainakin purettavissa samantien, koska palvelu ei todellakaan ole vastannut sovittua?

Oleellinen osa palvelua, eli tallennukset, ovat tökkineet viikkokaupalla ja hyvityksenä neljä ennalta määrättyä leffaa, jotka kaiken lisäksi on katsottava 3 päivän sisällä tuntuu lähinnä huonolta vitsiltä.

 

Jos tarkoituksena on pottuilla asiakkaille, niin olette onnistuneet.

 

Oletteko tosissanne?

Eipäs tullut luettua tuota tekstiviestiä huolella, en sisäistänyt tuota aikarajaa, kun vasta nyt kun luin Karppalin viestin.

Pukki(Sonera) kaalimaan vartijana !

Itse irtisanoin MTV Totalin päättymään kun määräaikainen loppuu 17.5.2015. Lisäksi irtisanoin Discovery paketin, joka annettiin Marraskuussa vuodeksi ilmaiseksi kun tilasin MÄÄRÄAIKAISEN MTV Totalin. Total pääsääntöisesti jalkapallon ja formulan takia, mutta nyt saa riittää. Discoveryn laitoin pois ihan vit...ksen takia olisi näkynyt Marraskuuhun ilmaiseksi, mutta ei vaan jaksa. Viikonpolun jälkeen varmaankin irtisanon Sonera Viihteenkin, vaikkakin määräaikainen. Kokeillaan vaikka Elisaa välillä, mutta ei määräaikaisena enää mitään vaikka olisi halvempi huomattavasti.

 

Kirjoituksiin: Monelle tämä hyvitys on ollut positiivinen asia... EI kaksi asiakasta ole moni. Soneralle ei tästä koidu mitään ns. rahallista menetystä. Avataan ilmaiseksi leffat joita ei todennäköisesti katselisi kuitenkaan kukaan... 1 tärppi oli 3 ihan pas...

 

Joo, onhan tuo hyvitys lähinnä naurettava. Ehkä tuon aikarajan ymmärtää tuossa, mutta sais nyt ees itse valita ne leffat.. 

 

En koko ketjua ole lukenut, mutta itsellä ainakin katosi samalla kaikki tallennetut ohjelmat tuolta.. onko mitn tietoo onko noi tulossa takas tuonne joskus? Suht karvas paikka oli penskoille kun se suosikki olikin kadonnut sieltä..

http://www.kkv.fi/asiointi/kuluttajaneuvonta/ sinne vaan yhteydenottoa, jos soneralta ei muuta hyvitystä irtoa. Onnistuisikohan jonkinlainen joukkovalitus tuonne tehdä? 

Vastaa