peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52022 Jäsentä
150147 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Hd-kanavien tekstitys kuulovammaisilleHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2017
Kirjoituksia: 3
1/2

Hd-kanavien tekstitys kuulovammaisille

Hei! 

 

Miten saan hd-kanavien kuulovammaisten tekstityksen toimimaan Telia tv:sä?   

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-04-2017
Kirjoituksia: 91
2/2

Vs: Hd-kanavien tekstitys kuulovammaisille


@minttukoko kirjoitti:

Hei! 

 

Miten saan hd-kanavien kuulovammaisten tekstityksen toimimaan Telia tv:sä?   


Hei minttukoko ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Saat kuulovaimmaistekstityksen päälle, kun painat Ylen kanavalla info-painiketta kahdesta ja sitten valitset sinisen painikkeen, millä valitaan tekstitys. Tällä hetkellä ohjelmistosta johtuen kielivalinta 'Suomi' on siellä kahdesti, joista valitsemalla jälkimmäisen saat oikean tekstityksen ruudulle. Tavoite on saada myöhemmässä vaiheessa kielivalinnasta selkeämpi.