History channel

  • 2 January 2019
  • 3 kommenttia
  • 230 katselukertaa

Saisiko tuon History channelin näkyviin millään telia tv ilman laajakaistaa? Kyseisen kanavan kirjasto kuitenkin näkyy kirjastoissa tilattavissa. Samoin National geographic kirjastoa olisi mukava selailla kun kanava muutenkin näkyy ilmaiseksi.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Tällä hetkellä History Channelia ei saa tilattua Telia TV digiboksilla -palveluun, vaan se on saatavilla ainoastaan laajakaistalliseen Telia TV-palveluun.


 


National Geographic -kanavaa voi tallentaa, mutta ohjelmakirjastoa ei kyseiselle kanavalle ole. Tallennetut ohjelmat ovat katsottavissa "Tallennukset" -välilehden kautta.


 


Näet kaikki Telia TV digiboksilla -palveluun saatavilla olevat kanavat kanavakartasta. Tuolta voit katsoa myös, mitä kanavia voi tallentaa ja mistä löytyy automaattinen tallennus tai ohjelmakirjasto.

Niin siis tarkennetaan vielä. National geographic kanavalla kyllä on ohjelmakirjasto olemassa ja sinne kyllä voi mennä selailemaankin digiboksilla. Ilmoitus vain kun aukaisee esim "aivopelit" kansion "Tämän kanavan ohjelmat eivät harmi kyllä kuulu tilaukseesi. Käy tutustumassa valikoimaamme tai pirauta..." Miksikö tätä palvelua ei voi aukaista asiakkaille kun se kerran on jo olemassa?

 

Toivoisin että tätä telia tv ilman laajakaista palvelua kehitettäisiin myös kanava valikoimaltaan vastaamaan telia tv telian yhteydellä palvelua vastaavaksi. Ei kai se teknisesti ihan mahdotonta ole?

Joo kyllä sieltä kirjasto löytyy mutta se ei kuulu tuohon palveluun kun se kanava muuttui verkkotallennettavaksi. Toivottavasti tosiaan kanavatarjonta tulee tulevaisuudessa olemaan samanlainen kuin teliatv laajakaistalla ja kaapelitv:ssä. Se että tuleeko jossain vaiheessa näin käymään niin en osaa sanoa.

Vastaa