peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52552 Jäsentä
151279 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

History channelKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 37
1/4

History channel

Saisiko tuon History channelin näkyviin millään telia tv ilman laajakaistaa? Kyseisen kanavan kirjasto kuitenkin näkyy kirjastoissa tilattavissa. Samoin National geographic kirjastoa olisi mukava selailla kun kanava muutenkin näkyy ilmaiseksi.

3 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 136
2/4

Vs: History channel

Tällä hetkellä History Channelia ei saa tilattua Telia TV digiboksilla -palveluun, vaan se on saatavilla ainoastaan laajakaistalliseen Telia TV-palveluun.

 

National Geographic -kanavaa voi tallentaa, mutta ohjelmakirjastoa ei kyseiselle kanavalle ole. Tallennetut ohjelmat ovat katsottavissa "Tallennukset" -välilehden kautta.

 

Näet kaikki Telia TV digiboksilla -palveluun saatavilla olevat kanavat kanavakartasta. Tuolta voit katsoa myös, mitä kanavia voi tallentaa ja mistä löytyy automaattinen tallennus tai ohjelmakirjasto.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 37
3/4

Vs: History channel

Niin siis tarkennetaan vielä. National geographic kanavalla kyllä on ohjelmakirjasto olemassa ja sinne kyllä voi mennä selailemaankin digiboksilla. Ilmoitus vain kun aukaisee esim "aivopelit" kansion "Tämän kanavan ohjelmat eivät harmi kyllä kuulu tilaukseesi. Käy tutustumassa valikoimaamme tai pirauta..." Miksikö tätä palvelua ei voi aukaista asiakkaille kun se kerran on jo olemassa?

 

Toivoisin että tätä telia tv ilman laajakaista palvelua kehitettäisiin myös kanava valikoimaltaan vastaamaan telia tv telian yhteydellä palvelua vastaavaksi. Ei kai se teknisesti ihan mahdotonta ole?

Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 185
4/4

Vs: History channel

Joo kyllä sieltä kirjasto löytyy mutta se ei kuulu tuohon palveluun kun se kanava muuttui verkkotallennettavaksi. Toivottavasti tosiaan kanavatarjonta tulee tulevaisuudessa olemaan samanlainen kuin teliatv laajakaistalla ja kaapelitv:ssä. Se että tuleeko jossain vaiheessa näin käymään niin en osaa sanoa.

Pongasitko hyvän viestin --> klikkaa "Tykkää"
Saitko avun probleemaasi --> klikkaa "Hyväksy ratkaisuksi"
Omilla Sivuilla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7


 


0 tykkäystä
Tiedotteet

Hyvää alkanutta vuotta 2019