Ilmainen kuukausi kanavapakettiin

  • 18 August 2015
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Hei kävin liikkeessä kun olin kiinnostunut ottamaan kanavapaketin syyskuuksi kuukaudeksi käyttöön ja myyjä ilmoitti että kuukausi on ilmainen ja sen voi irtisanoa loppumaan kuukauden lopuksi. Joten saisi maistiaiseksi kokeilla kanavapakettia ilmaiseksi. Olisin nyt viihteeseen kokeilemassa syyskuu mtv total, ongelma on se ettei missään lue tätä kuukausi ilmaiseksi kokeilua. On 1 vuoden sopimus eka kuukausi ilmainen mutta ei mainita että voi lopettaa enne kuin alkaa toinen kuukausi. On ollut sen verran ongelmia laskujen kanssa ja joutunut tekemään reklamaatioita ettei viiitsi enää ottaa kanapakettia käyttöön pelkästään myyjän sanasta. Joten onko tämmöinen mahdollisuus olemassa ja mistä saisi kirjallisena että voi ottaa vaan 1kk ilmaiseksi ja irtisanoa tämän 1kk jälkeen niin ei tule muita laskuja.


1 kommentti

Kun otat kanavapaketin toistaiseksivoimassaolevana, voit ilman muuta lopettaa sen ilmaisen kuukauden loppuun, paitsi tietysti jos kanavat koukuttaa niin, ettet raaskikaan luopua :smileywink:


Voit tilata kanavapaketin Omien Sivujen kautta, ja paketin päättäminen onnistuu vaikkapa ottamalla meihin yhteyttä Chatin välityksellä. Chat löytyy myös Omilta Sivuilta.

Vastaa